Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RAM 1333 на 1066

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам възможно ли е да сложа платка RAM памет която е 1333mhz, на компютър който работи с 1066? Защото ми казаха че нямало проблем да се направи да работи на 1066 нищо че е 1333 ? Възможно ли е ? Благодаря ако се отзове някой :) ?

Може,ако дъното поддържа съответният ти ДДР,няма да имате проблеми.Паметта автоматично ще заработи на по-ниските стойности.

В много редки случаи може да се появи несъвместимост между паметта и дъното.

• Автор

Може,ако дъното поддържа съответният ти ДДР,няма да имате проблеми.Паметта автоматично ще заработи на по-ниските стойности.

В много редки случаи може да се появи несъвместимост между паметта и дъното.

А как може да се направи така че да работи...т.е. трябва ли нещо, настройки да се правят или нещо друго ?

Както ти обясни колегата, паметта тръгва автоматично на максимум скоростта, която е определена. В случая като сложиш 1333 ще тръгне на 1066. Рядко се налага да я настроиш от биоса.

• Автор

Както ти обясни колегата, паметта тръгва автоматично на максимум скоростта, която е определена. В случая като сложиш 1333 ще тръгне на 1066. Рядко се налага да я настроиш от биоса.

Питам защото един човек ми сложи 1333 и ми каза че като е сложил 1333 е почнал да пищи и като е сложил пак 1066 старата си е било наред ?

Питам защото един човек ми сложи 1333 и ми каза че като е сложил 1333 е почнал да пищи и като е сложил пак 1066 старата си е било наред ?

Или е била дефектна или не се е поддържала от твоето дъно. Все пак немога да ти разбера смисъл, защо искаш да слагаш 1333.

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

• Автор

Или е била дефектна или не се е поддържала от твоето дъно. Все пак немога да ти разбера смисъл, защо искаш да слагаш 1333.

Защото 1066 няма никъде. Трябва ми 4 гб ддр3 на една платка на 1066 но на 1066 няма никъде, просто е стара и не мога да намеря никъде

Рам 1066 Кингстън 1066 2х2гб не е трудно да се потърси в интернет магазините било то и втора употреба ;).... Не свиквайте на готово всеки път да ви се дава...

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

• Автор

Рам 1066 Кингстън 1066 2х2гб не е трудно да се потърси в интернет магазините било то и втора употреба ;).... Не свиквайте на готово всеки път да ви се дава...

Приятелю, не четеш какво ти пиша. Казах на ЕДНА платка 4гб а не 2 платки по 2гб. Не ми казвай че търся на готово след като не знаеш колко съм търсил. Ако обичаш...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.