Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да сложа 120мм вентилатор на Delux MG416

Featured Replies

Здравейте!Искам да ви попитам мога ли да сложа 120мм вентилаторче на предният панел на тази кутия  http://technograd.tomsk.ru/Computer_Case/Delux/291133.html

В сайта  гледам,че пише и се вижда,че има място отпред за 1 такъв,но ме притеснява,че няма много големи отвори отпред кутията за да смуче даденият вентилатор достатъчно въздух(така мисля,че преден вентилатор трябва да вкарва)Искам да си сложа светещ заради ефекта не толкова заради по-добро охлаждане компонентите ми държат добри температури но понеже отзад съм с 80мм светещ искам и отпред....Другото което ме притеснява е,че дупките за болченца са по широчки...пробвах с такива от 80мм-тровия,но са мънички или може би по-големият вентилатор е и с по-големи болчета...Моля помогнете,че не ми се дават 15-20 лева да го купя и той да не стане.... :)

С такъв тип кутия не виждам смисъл от светещ. За 6-7 лв. си взимаш един 120мм за отпред и това е.

• Автор

С такъв тип кутия не виждам смисъл от светещ. За 6-7 лв. си взимаш един 120мм за отпред и това е.

Значи може....така ли да разбирам.А защо няма смисъл може би защото няма големи отвори отпред и няма да се вижда...той е с 3-4 лева даже ги има и по 8 лева което не е проблем да доплатя за светещ макар и минимален ефект да има .

Може да. Вземи един такъв например:CM 120MM CASE FAN/ SLEEVE, или пък ако толкова си се навил на светещ:CM 120MM CASE FAN/BLUE LED/SLV ( има го също в зелено и червено ), но пък няма да го виждаш, та не виждам смисъл

Значи може....така ли да разбирам.А защо няма смисъл може би защото няма големи отвори отпред и няма да се вижда...той е с 3-4 лева даже ги има и по 8 лева което не е проблем да доплатя за светещ макар и минимален ефект да има .

Как точно светещ вентилатор ще ви помогне?Компютърът ще стане мега-супер-хипер бърз ли?

ако искаш си я модвай и сложи 100 вентилатора но няма смисъл .. при такъв тип кутия без никаква опция за прикриване на кабели зад плочата на която седи дъното ще охлаждаш само кабелаците , ако питаш мен си сложи 2 вентилатора на страничния панел или пробий дупка от горната страна.

• 10 месеца по-късно...

Знам, че темата е стара и с риск да ме оплюете, все пак искам да кажа .... защо убивате така идеята на човека с това, че нямало смисъл и т.н.? С повече въображение, с макетно ножче и дрелка ще направи това което иска, а именно по- добра визия. Това което трябва е въображение и малко сръчност.
Поздрави  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.