Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с възпроизвеждане на видео от интернет

Featured Replies

Здравейте!Пускам тази тема отново, защото явно никой, и по никакъв начин не е успял да обясни проблема с възпроизвеждането на видео в останалите подобни теми във форума.Ще се постарая да бъда по-детайлен и по-изчерпателен в диагностицирането на проблема, за да не се преповтарят предположенията е препоръките от потребителите на форума от другите теми:) 

След преинсталация на Windows, и когато всички драйвери на машината са инсталирани, Adobe Flash Player също, при пускане на видео клип от сайтовете за видео споделяне, установявам, че същият се възпроизвежда на забавен каданс, звукът прекъсва и като цяло, компютърът се тормози и процесора работи на 100%.Веднага искам да разсея съмненията за слаб Интернет, за слаба видеокарта или стар процесор, защото със същите компоненти и драйвери, компютъра преди  преинсталацията работеши перфектно!Това не е изолиран случай за конкретния компютър!Случва се доста от вас, четейки подобните неми.На базата на всичко написано до тук, някой има ли предложения за решение?Благодаря!

....Adobe Flash Player също....

С коя версия на flash player-а си?

• Автор

С кой браузър сте?

И нямаше нужда от няколко теми.

Наистина няма нужда от няколко теми, но в останалите няма предложени решения.

Flаsh  Player e последната версия (Version 12.0.0.43), предложена от сайта на Adobe. С вградената в Chrome също не става. Пробвах и с по-стара, такава, която съм свалил преди година. Проблема остава.

Изрично обясних, че проблема не може а бъде в нещо работещо до преди часове, за това в тази тема насочих вниманието извън всичко познато до сега.

С коя версия на flash player-а си?

Version 12.0.0.43

Сигурни ли сме за драйверите? Да не пише на видеото standart video adapter?

Проблемът ти е Хром,ако става въпрос за YouTube.

И да изключиш и уиндоуският флаш е все тая даже и от настройките

да си указал стандартен плейър гугълистите ти подават HTML-плейър.

Чукни върху видеото с десен клик...

Някъде скоро писах същото в друга тема...

Ползвай друг браузър.

Проблемът ти е Хром,ако става въпрос за YouTube.

И да изключиш и уиндоуският флаш е все тая даже и от настройките

да си указал стандартен плейър гугълистите ти подават HTML-плейър.

Чукни върху видеото с десен клик...

Някъде скоро писах същото в друга тема...

Ползвай друг браузър.

Добре де при мен как си вървят клиповете с Хром ? Не съм съгласен.

Към автора:

Нека поисчисти кешовете на браузърите, кукита, разни подобни временни файлове и пробва пак.

Добре де при мен как си вървят клиповете с Хром ? Не съм съгласен.

Към автора:

Нека поисчисти кешовете на браузърите, кукита, разни подобни временни файлове и пробва пак.

Не знам!Аз принципно не гледам през Хром.

Но дори в дадена страница в Ютюб отдолу на "изпробвайте нещо ново",

като задам стандартен плейър той така само си го пише без да работи...

• Автор

Сигурни ли сме за драйверите? Да не пише на видеото standart video adapter?

Да, на 100%

Опитай с друг браузър

Пробвах всички познати браузъри. Компютъра си работи чудесно, докато не пусна видео клип от Интернет. 

Поръчах нова конфигурация.i7 с 16 GB RAMНадявам се там вече да нямам проблем!Ако открия начин да реша проблема със текущата машина, ще споделя тук.Благодаря на всички за отделеното време! 

Да, на 100%

Пробвах всички познати браузъри. Компютъра си работи чудесно, докато не пусна видео клип от Интернет. 

Поръчах нова конфигурация.i7 с 16 GB RAMНадявам се там вече да нямам проблем!Ако открия начин да реша проблема със текущата машина, ще споделя тук.Благодаря на всички за отделеното време! 

Сериозно ли сте поръчал всичко това само заради едни клипове в нета????

• Автор

Сериозно ли сте поръчал всичко това само заради едни клипове в нета????

Не е причината гледането. Аз се занимавам основно с новинарски видео трансфер, и тази преинсталация ме спъна тотално.

Възможно е това,което сте преинсталирал,да не е работило качествено,по отношение на гледането на клипове.Защо не опитахте нова преинсталация с друг Уиндоус?

1.Не сте споделил каква ОС сте инсталирал споменахте "Windows" ,ама дали е XP,VISTA,W7,или W8 не се знае?!

2.Каква е конфигурацията на компютъра,който ползвате?!

При възпроизвеждане на клипове през Internet Explorer (при положение, че имате инсталиран ActiveX флаш) наблюдава ли се отново проблема?

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Автор

При възпроизвеждане на клипове през Internet Explorer (при положение, че имате инсталиран ActiveX флаш) наблюдава ли се отново проблема?

Да, там се получава същото. 

Възможно е това,което сте преинсталирал,да не е работило качествено,по отношение на гледането на клипове.Защо не опитахте нова преинсталация с друг Уиндоус?

Направих го. Имам 2 лицензирани копия на Windows, едното е XP SP3, а другото 7 ULTRA. Проблема остана един и същ и под двете системи.Ще купя нова видеокарта, защото може би е от нея. Тази, която ползвам е ATI Radeon X600, 256MBВ един друг форум ме убеждават, че новите версии на Adobe Flash player не сработват със стари карти.Аз си направих труда да инсталирам и стара версия на Flash-а (такава от преди около 2 години)... Не става.

Да, там се получава същото.

Проблема ви е 99 % сигурно, че не е от Flash Player. Търсете вината във видео картата.

Редактирано от programings (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Намерихте ли решение,аз имам същия проблем на единия от компютрите ми.И също съм пробвал почти всичко ,но без успех.Двата имат сходна конфигурация.В един сервиз за компютри питах и според тях било от XP-то.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.