Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови охладител и кутия.

Featured Replies

Здравейте, старата ми кутия стана тясна след като обнових комп.....спрял съм се на следната кутия http://hardzone.es/cooler-master-cm-storm-enforcer/ . Някакви мнения и препоръки за алтернативни кутии. И също охлаждането....за сега съм с боксовото и искам нещо по-добро и по-тихо, като процесора е FX8350.

Понеже не знаем бюджета , а тази която си посочил е +/- 170/180 лв. Аз бих взел някой от тези:Aerocool 6th ElementAerocool Mechatron White EditionNZXT H2CM Storm Scout II SGC-2100-KWN1Corsair Carbide 300R WindowAerocool Xpredator X3Aerocool Bx-500 Evil Black EditionNZXT Phantom 410+ ТАЗИ КОЯТО ТИ СИ ПРЕДЛОЖИЛ !!! - КОЯТО И ДА ИЗБЕРЕШ НЯМА ДА ЗГРЕШИШ !!! ВЪПРОС НА ВКУС :)А за охлаждане:RAIJINTEK EreBoss - ЧУДОВИЩЕ !!!Zero Infinity ShivaCM HYPER T4 QUAD HEAT PIPESCM SEIDON 120V WATER COOLERCM HYPER 212 EVOCM HYPER 412SВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ БЮДЖЕТА !! :)

• Автор

Мерси на всички за предложенията...... мисля да взема кутията която аз си бях избрал, тъй като имам един 200мм вентилатор който ще и пасне перфектно и за охладител се спрях на това RAIJINTEK EreBoss - ЧУДОВИЩЕ !!!  , но само се колебая за шума дали не е много 28 децибела...

Това е реплика на Мачото и уж с подобни показатели;едва ли един 140 мм фан на 1000 оборота ще са ти най-шумното нещо в кутията.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Вече частите са монтирани.....охладителя наистина е доста голям....http://prikachi.com/images/461/7085461W.jpg http://prikachi.com/images/465/7085465n.jpg  Процесора не вдига повече от 45 градуса при игра, а видеото 51.... За сега съм много доволен, пък лятото ще видим...

Благорадаря на всички за помоща.

Голямо мазало от кабеляци.. като гледам Enforcer си взел, която дава възможности за чудесен мениджмънт на кабелите. И тея дискове ги обърни в обратната посока.

• Автор

Кабелите не са оптимизирани,защото смятам да сменя захранването скоро,а колко до дисковете така са добре......по-удобно ми е така...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.