-
Горещи теми в момента
-
- 11743 отговора
- 114257 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Daniel95
Добър вечер колеги имам нужда от следните драйвери за лаптоп модел LENOVO 320-15IKB / 80XL00EYBM но за Windows 8.1/64bit . Успях да намеря само драйверите за Windows 10 , но те не се инсталират правилно на моята система.
-
от Мальчик Бананан
Здравейте, имам проблем с Акронис (горепосочената в темата). HP Probook 450 G2, Windows 8.1, нова инсталация. Имам си я тази програма отдавна и независимо на какво съм я ползвал, винаги ми е вършила страхотна работа. Първо и най-вече да си "цепя" диска без да трябва да преинсталирам. Свива Уинските файлове и Уина в един раздел и това е. Но тук не става? Какъв може да е проблема? Някакви хардуерни защити или...? Задавам му да извърши цепенето, машината рестартира, виждам, че извършва процес програмата и после нищо.
Пробвах си инсталирам 11-та версия на същата програма, но ми иска да ми отваря някакви портове, някакви ненужности и я разкарах по живо, по здраво. Ако някой знае подобна програма - но наистина надеждна да свирка - да си разделя диска без да трябва преинстал...
-
от Димитър Кунчев
Привет, драги съфорумници.
От седмица имам рядко дразнещ проблем с фейсбук.
Искрено моля за вашето съдействие: :))
На Pc-то/лаптопа (единствено) някак си не ми го рефрешва. Т.е. имам близо 2500приятели и вместо на чата да си стои обичайната бройка онлайн, както е винаги, в диапазона на 300-400 човека, има винаги фиксирано числото 15 или 20 на линия, което няма как да е така и не е така.
По-лошото е, че когато получа известие, не ми излиза, т.е. има някакво забавяне, голямо, и не знам от какво е.
Когато някой ми пише, веднага ми излиза и ми пюлка на телефона (iPhone), но не ми излиза изскачащото прозорче във фейсбук на лаптопа;
не ми излиза й когато дам чата, преди да го рефрешна.
Настройките на сайта са ми ок, на какво може да се дължи проблема? и възможно ли е да е някакъв вирус, понеже наскоро имах проблем с редиректването към някакви лъжливи/спорт/секс сайтове..
Моля за вашето съдействие :))
-
от SourceTV (Source)
Здравейте!
Онзи ден преминах към Windows 8.1, но не иска да ми инсталира актуализациите, по какъвто и да е начин, след Windows 8.1 Update. KB2919355 е актуализацията.
Диска ми беше с най-старата версия на операционната система, от 2013 година.
Проблема е там, че операционната система търси за актуализации, обаче не ги открива и товари процесора на 25-30%, постоянно. Въпроса е, как да инсталирам следващия ъпдейт, ще можете ли да ми дадете директен линк, който да оправи този проблем, след голямата актуализация от Април, 2014 година.
Иначе Windows-а върви перфектно!
-
от Soviet Soldier
Здравейте! От години ползвам Windows 8.1 и до този месец проблеми с актуализациите не бях имал. В началото на Декември се появи актуализация ,която се изтегля и инсталира успешно ,дава ми да рестартирам компютъра за да се завърши инсталацията ,тече някакъв процес и след рестарт отново същата актуализация си стои. Понякога при опит за инсталиране дава грешка. Опитах се да задам на ОС да открие грешка ,реално всеки път открива и на теория я решава ,но на практика въпросната актуализация си стои неинсталирана. Може би вече 10 пъти съм я инсталирал и все на края резултат нулев. Компютърът според Nod 32 не е заразен. Моля кажете ,на какво може да се дължи това ,и как да отстраня този проблем?
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение