Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! Тъй, като не съм сигурен, какъв ми е проблема и не съм точно убеден, че пускам темата в правилния раздел. Ако е на грешното място, моля да бъде преместена!Та проблема ми е следния.До преди един ден, си влизах в рутера и си правех, каквото искам нали.. Дадох го лаптопа на един приятел и той беше инсталирал тази програма: Adobe Dreamweaver CS6Като си го взех на лаптопа, не можах да си вляза в рутера, а ми трябва.. Изписва ми това: http://prikachi.com/images/981/7043981T.jpgКато цъкна на "Може би имахте предвид: www.­192.­168.­1.­1rr.­com" и ми излиза тази страница: http://prikachi.com/images/985/7043985l.jpg ..... Пробвах, какво ли не и развитие НЯМА, а рутера ми трябва, страшно много..!Предполагам, че е вирус. Защото като го взех на лаптопа и пуснах CS 1.6 през STEAМ ORIGINAL (купена ми е), върви 10/15 минути и се изключва от само себе си. Никога до сега не ми се е изключвал ЦС така, като се има в предвид, че дори и да ме няма, сутрин да пусна ЦС-а и довечера, като се прибера, пак си е пуснат.. НИКОГА НЕ Е КРАШВАЛ толко долно, още повече, че е ORIGINAL! Не съм пробвал да видя дали и други програми, ще ми крашват.. Моля кажете ми как да оправя проблема..Благодаря предварително! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте! Тъй, като не съм сигурен, какъв ми е проблема и не съм точно убеден, че пускам темата в правилния раздел. Ако е на грешното място, моля да бъде преместена!Та проблема ми е следния.До преди един ден, си влизах в рутера и си правех, каквото искам нали.. Дадох го лаптопа на един приятел и той беше инсталирал тази програма: Adobe Dreamweaver CS6Като си го взех на лаптопа, не можах да си вляза в рутера, а ми трябва.. Изписва ми това: http://prikachi.com/images/981/7043981T.jpgКато цъкна на "Може би имахте предвид: www.­192.­168.­1.­1rr.­com" и ми излиза тази страница: http://prikachi.com/images/985/7043985l.jpg .....Пробвах, какво ли не и развитие НЯМА, а рутера ми трябва, страшно много..!Предполагам, че е вирус. Защото като го взех на лаптопа и пуснах CS 1.6 през STEAМ ORIGINAL (купена ми е), върви 10/15 минути и се изключва от само себе си. Никога до сега не ми се е изключвал ЦС така, като се има в предвид, че дори и да ме няма, сутрин да пусна ЦС-а и довечера, като се прибера, пак си е пуснат.. НИКОГА НЕ Е КРАШВАЛ толко долно, още повече, че е ORIGINAL! Не съм пробвал да видя дали и други програми, ще ми крашват.. Моля кажете ми как да оправя проблема..Благодаря предварително! :)

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.