Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB сплитер за Wireless adapter

Featured Replies

Здравейте, трябва ми USB разклонение за Wireless адаптор, понеже пробвах с един към 4 изхода, но не работи. Какъв трябва да свържа?

Здравейте, трябва ми USB разклонение за Wireless адаптор, понеже пробвах с един към 4 изхода, но не работи. Какъв трябва да свържа?

А нещо друго работи ли с тези 4 порта? А адаптера работи ли на друга машина?

Както казах устройствата са наред. Въпроса не беше дали са повредени, а с какво разклонение ще работят въпросните адаптори или ако има такива с директна връзка, без някакви чипове, които да объркват нещата, ще ми свърши работа и преходна букса от мини USB B5 (женско) към USB 2 (женско), понеже съм изкарал такъв кабел за външна записвачка и когато не я използвам, към този кабел да включа адаптора.

Както казах устройствата са наред. Въпроса не беше дали са повредени, а с какво разклонение ще работят въпросните адаптори или ако има такива с директна връзка, без някакви чипове, които да объркват нещата, ще ми свърши работа и преходна букса от мини USB B5 (женско) към USB 2 (женско), понеже съм изкарал такъв кабел за външна записвачка и когато не я използвам, към този кабел да включа адаптора.

За целите на разклонител се ползват USB хъбове, активни или пасивни

За целите на разклонител се ползват USB хъбове, активни или пасивни

Кой от двата хъба ще стане?

Кой от двата хъба ще стане?

Зависи от консумацията, обикновено безжичните адаптери не консумират толкова много, от друга страна активните (със собствено захранване) са по-удобни ако искате да закачите повече устройства

Аз от къде да знам каква е консумацията, никъде не я пише, нито на адаптера, нито на хъба, но ми трябва да е със собствено захранване, че да не ми се подмятат и захранващи адаптори. Ако има 2-ка, тогава мощността не е ли 2 пъти по-голяма, отколкото на 4 разклонения? Адапторите са TP-Link TL-WN722N и Hama 11n /150Mbps.

Аз от къде да знам каква е консумацията, никъде не я пише, нито на адаптера, нито на хъба, но ми трябва да е със собствено захранване, че да не ми се подмятат и захранващи адаптори. Ако има 2-ка, тогава мощността не е ли 2 пъти по-голяма, отколкото на 4 разклонения? Адапторите са TP-Link TL-WN722N и Hama 11n /150Mbps.

Ако хъба не е със собствено (външно) захранване то той се захранва от тока от посра към който е свързан. И мощността на активен порт е постоянна, няма как да е по-голяма от спецификациите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.