Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ВАЖЕН 4Dx въпрос за УТРЕ! ;(

Featured Replies

Исках да отида на Робокоп на 4Dx,но видях,че е Субтитриран,а НЕ 3D Субтитриран! Моля,някой да ми каже каква е разликата ,защото съм от Варна и ще ходя за първи път на 4Dx!!!! ;(

:cant believe: Ти си гений,честно! Много ясно,че в киното 2D-то ще е със субтитри,а 3D-то без! Тва всеки го знае и само хора,които са завършили английска фиология ,ходят да гледат 3D филми - малките деца по на 5-6-7 годинки знаят английски на ниво CAE  и гледат анимациите без субитри,защото 3D няма субтитри... 

• Автор

:cant believe: Ти си гений,честно! Много ясно,че в киното 2D-то ще е със субтитри,а 3D-то без! Тва всеки го знае и само хора,които са завършили английска фиология ,ходят да гледат 3D филми - малките деца по на 5-6-7 годинки знаят английски на ниво CAE  и гледат анимациите без субитри,защото 3D няма субтитри... 

Не те разбрах! Как така 3D-то няма субтитри? Моля някой ,който е ходил на 4Dx да отговори! Много ми е спешно! :(

Не те разбрах! Как така 3D-то няма субтитри? Моля някой ,който е ходил на 4Dx да отговори! Много ми е спешно! :(

Утре, като отидеш на кино и след като изгледаш филма, ще ни кажеш какво си разбрал. И така може, нали? На нас не ни е спешно и ще почакаме за твоите коментари.

• Автор

Утре, като отидеш на кино и след като изгледаш филма, ще ни кажеш какво си разбрал. И така може, нали? На нас не ни е спешно и ще почакаме за твоите коментари.

Поздравления за 6969-то ти мнение,но няма нужда да бъдеш груб!

Не съм много запознат но филмът в кино Арена е формат Digital Cinema което не е 3D . А къде във Варна е по -добре да се отиде на кино в Гранд Мол Варна или Мол Варна ?

Споко бе.Субтитриран означава,че филма е със субтитри! А такъв термини като  3D Субтитриран няма-не знам откъде ти хрумна.

И...разбира се ,че 3D -то има субтитри-ако не е дублиран на BG език-каквито са повечето 3D анимации!

• Автор

Споко бе.Субтитриран означава,че филма е със субтитри! А такъв термини като  3D Субтитриран няма-не знам откъде ти хрумна.

И...разбира се ,че 3D -то има субтитри-ако не е дублиран на BG език-каквито са повечето 3D анимации!

Погледнете тук - http://www.cinemacity.bg/4dx ! Робокоп е 15 лева и е субтитриран,а другите са 18 и са 3D субтитрирани!

Не съм много запознат но филмът в кино Арена е формат Digital Cinema което не е 3D . А къде във Варна е по -добре да се отиде на кино в Гранд Мол Варна или Мол Варна ?

Във Варна кината са еднакви с разликата,че в Мол Варна можеш по-лесно да вкараш храна! :D

Погледнете тук - http://www.cinemacity.bg/4dx ! Робокоп е 15 лева и е субтитриран,а другите са 18 и са 3D субтитрирани! 

Tуй малко ми прилича като термините на HDMI кабелите (например) -супер ,мега ,хипер,дупер скорост и дрън дрън :D

Ако филма е 2D е субтитриран ,а ако 3D и 4D му викат 3D субтитриран-не знам.И на 5D да го гледаш повече от 3D субтитри няма да има! Не разбирам какво точно те интересува!

ПП не знам във Варна имате ли 4D кино!?!? 

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Tуй малко ми прилича като термините на HDMI кабелите (например) -супер ,мега ,хипер,дупер скорост и дрън дрън :D

Ако филма е 2D е субтитриран ,а ако 3D и 4D му викат 3D субтитриран-не знам.И на 5D да го гледаш повече от 3D субтитри няма да има! Не разбирам какво точно те интересува!

ПП не знам във Варна имате ли 4D кино!?!? 

При Субтитриран(без 3D) май не получаваш очила и гледаш 4Dx(вятър,светкавици,движещи седалки) без 3D-то! Просто исках да разбера защо или дали е така!:(

При Субтитриран(без 3D) май не получаваш очила и гледаш 4Dx(вятър,светкавици,движещи седалки) без 3D-то! Просто исках да разбера защо или дали е така! :(

Е аз за такова 4D дето не е 3D картината за сефте чувам.Ти май измисли ново измерение-2D с 4-тото измерение (вятър,светкавици,движещи седалки и т.н.т) :ohmy: 

• Автор

Е аз за такова 4D дето не е 3D картината за сефте чувам.Ти май измисли ново измерение-2D с 4-тото измерение (вятър,светкавици,движещи седалки и т.н.т) :ohmy:

Странно е ,но в сайта е с 3 лева по-евтино и не пише нищо за очила. ЗАЩО?!

Странно е ,но в сайта е с 3 лева по-евтино и не пише нищо за очила. ЗАЩО?!

Е за другите какво пише за очила? Пич аз само веднъж съм гледал 4D ,но все ми се струва,че няма таквоз чудо за каквото говориш.

• Автор

Е за другите какво пише за очила? Пич аз само веднъж съм гледал 4D ,но все ми се струва,че няма таквоз чудо за каквото говориш.

4DX 2DNorm (Редовен билет) 15.00лв

VS

4DX 3DNorG (Редовен билет. Цената включва такса за ползване на очилата - 1 лв.1) 18.00лв

Значи 2D 4Dx= 2D ?

Филма го гледаш на постера,че е 4D,но го  дават както на 4D .... 3D.... а явно и в 2D вариант! Tакова чудо за 2D с ефектите от 4D -то няма!

Аз затова и те попитах във Варна имате ли изобщо 4D кино!

• Автор

Филма го гледаш на постера,че е 4D,но го  дават както на 4D .... 3D.... а явно и в 2D вариант! Tакова чудо за 2D с ефектите от 4D -то няма!

Аз затова и те попитах във Варна имате ли изобщо 4D кино!

Има само в София и още няколко места в Европа!

Има само в София и още няколко места в Европа!

Ами и аз знаех,че има само в София но те попитах ,защото може да са открили и във Варна! Та...сега разбра ли защо филма е субтитриан ,а не 3D субтитриран?

Този от 15 лева ти е 2D вариант,а този от 18 е в 3D вариант!

И нямат нищо общо с 4D прожекция (няма вятър,мятър,мърдане на седалки и тируриру)...

Ти бавноразвиващ ли си ? Не усети ли поне малко от иронията в първия ми пост ?!?

• Автор

Ти бавноразвиващ ли си ? Не усети ли поне малко от иронията в първия ми пост ?!?

Не,беше ненужно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.