Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация!?

Featured Replies

Здравейте във понеделника мисля да поръчвам тази конфигурация : 

Крайна цена 705,20 лв.
Какво ще кажете по въпроса? Ако ще има и други предложения нека не надвишават 700лв!

П.С ако помоля sk*.bg да ми я сглобят ще го направят ли и безплатно ли го правят?

Благодаря ви предварително! :)

Добре де, това аз го предложих преди час някъде. Или вие сте баш питащия? Ще я сглобят безплатно от ''Sky''.

• Автор

Съжалявам ако съм ви обидил или нещо, но аз не съм разглеждал форума нито теми нито нищо просто един приятел "уж" ми каза, че той я е направил и да питам дали да я поръчвам .. За тези пари иначе става ли добра ли е, защото ще ъпгрейдвам след 1 година!

Няма проблем, не сте ме обидил. Каква е целта на ъпгрейда след година? И понеже не е коректно сам да си давам оценки ви препоръчвам да изчакате и други мнения!

• Автор

Еми след година мисля да му сложа нов процесор и ново захранване ?

Еми след година мисля да му сложа нов процесор и ново захранване ?

Няма да имате проблеми с такъв тип ъпгрейд. Сега видях, че кутията е различна от предложената от мен, но това е без значение.

Поздрави!

• Автор

Във никем ми излиза по - евтино и мисля от там да поръчам те коректни ли са изпълняват ли поръчката смисъл такъв да го сглобят безплатно Ето и конфигурацията http://nikem-bg.net/cart/48825p1r46672p1r45925p1r44626p1r1180p1r47897p1rf.htmlП.С - смених видеото добро ли е?

Във никем ми излиза по - евтино и мисля от там да поръчам те коректни ли са изпълняват ли поръчката смисъл такъв да го сглобят безплатно Ето и конфигурацията http://nikem-bg.net/cart/48825p1r46672p1r45925p1r44626p1r1180p1r47897p1rf.htmlП.С - смених видеото добро ли е?

Видеото е доста зле! Иначе за коректността - има ли такива търговци? Мисля, че не. Да кажем, че са поносимо коректни и ще ти сглобят конфигурацията.

• Автор

Окау колега какво ще ми предложиш във този цени диапазон от никем говоря само за видеото?

Окау колега какво ще ми предложиш във този цени диапазон от никем говоря само за видеото?

Не, защото няма нищо подходящо! Ако си от София не ти е никакъв проблем да поръчаш от Никем, а само видеото от Sky. 

• Автор

От град Димитровград съм, но ако поръчам видеото се чудя дали мога да го сглобя сам затова ми е проблем .. Затова питам да ми предложиш нещо до 170лв .. 

Инсталирането на видеото е работа точна за 30 секунди! Ако се притесняваш като вземеш конфига ще помагаме.

• Автор

Добре колега без видеото поръчвам не заключвайте темата и ако може отсега да ми дадеш някакво клипче как се слага видеото?

Добре колега без видеото поръчвам не заключвайте темата и ако може отсега да ми дадеш някакво клипче как се слага видеото?

http://www.youtube.com/watch?v=O9x097QRXeA

• Автор

Видях едни обяви във prodavaln*k и добавих едно момче във скайп мисля, че са някаква фирма от САЩ скайпа им е : laptopbgbg
Питах ги можете ли да сглобите от ваш сайт там и те ми казаха, че имат хора там и им дадох тази конфигурация : 
INTEL CORE I3-3240 , 3.40GHz
COOLER MASTER K380, WITH 500W PSU
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
GIGABYTE B75M-D2V
1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA
A-DATA 4GB DDR III 1600
Ми я сглобяват там за цената от 640лв да ми дойде до България до моят град ще ми струва 25лв доставка и ако искам да поръчам конфигурацията искат първо капаро от 20-30лв дали мога да им се доверя някой поръчвал ли е така? Оплаквания има ли?

• Автор

Да и аз това ги попитах чакам отговор от тях и ще си редактирам поста да ви кажа какво са ми казали!!

• Автор

До сега си писахме казаха ми, че имам 2 години обща гаранция и тя ще е във София при негов колега и ще имам документ за гаранция. Не знам какво да реша, защото ми идва и по изгодно по този начин ..

Поръчай си ги от някой български сайт (никем и скай са най-изгодни) не рискувай с такива еднодневни фирми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.