Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

пренатоварване на хард диска

Featured Replies

Добър ден и честит празник на всички !!! От известно време ( може би 2 седмици) имам следния проблем с настолния си комп. - Както си работи (без натоварване - само фейсбук примерно или нещо дребно) , изведнъж замръзва за около 1 - 2 минути и после пак се управя... работи 15 - 20 минути и пак замръзва за малко и така . Забелязвам че когато е в "замръзнал режим" червената лампичка за харда постоянно свети , дори не премигва ами свети червено като светофар.Не бях преинсталирал от доста време уиндоуса и реших че преинсталация ще помогне , но уви .Отворих кутията и с прахосмукачката изчистих и последната прашинка. Забелязвам че в таск мениджъра имам няколко непознати процеса svchost.exe , но доколкото разбрах от форума тези процеси товарят процесора , а при мен няма такова натоварване , поне видимо. Понякога като пусна компа и не ми зарежда уиндоуса ... излиза надпис който гласи че може да имам проблем в харда или цдто , но след рестарт тръгва . Та... въпроса ми е какво може да товари толкова грубо харда , че чак да замръзва. Компа е стар двуядрен интел коредуо на 2.5 , 2гб рам , 250 гб хард , уиндоус 7. Аз лично имам няколко предположения: 1. Въпросните svchost.exe файлове които са в систем32 и не искам да ги барам (ако не се налага) , 2. Харда да има някакви проблеми (бад сектори , контролери или др.) , 3.Ъпдейтите на уиндоуса които уж са спряни , но дори да не са , не би трябвало така да забива.Тъй като съм абсолютно невеж по тези въпроси ,бих се радвал ако някой даде акъл какво да правя преди да отида в сервиза или да изхвърля компа , който между другото ми служи вярно вече пета година.

Пусни си тема в антивирусния раздел, ако проблема се окаже хардуерен ще го нищим, ама нека първо те прегледат за вируси.

2gb рам е твърде малкоq съвременните приложения са все по лакоми.

Ами ти сам си стигнал до заключението, че е харда. Компютъра също те насочва натам. Пусни тест със програма като например "HD sentinel"  "HD tune" или подобна.

• Автор

Искрено благодаря за отговорите. Отнсно проблема ... отворих кутията и разкачих абсолютно всички кабели (първо тези на харда) Внимателно огледах и почистих всички накрайници и входове , даже по препоръка на един приятел затоплих малко харда (оставих го до печката за 10 минути). Закачих пак всичко и познайте...успях да пусна уиндоуското систем рековери и всичко се управи , поне за сега. Даже след първите инсталирани актуализации , компа работи по добре от всякога.Радвам се че има подобен форум за споделяне на проблеми и препоръки , научих много от вас , даже бих се опитал да помагам с моите скромни познания.Относно затоплянето на харда - незнам дали то е помогнало или не , но не ви го препоръчвам освен ако не е последна надежда.За пореден път се убеждавам,че компютрите проявяват характер.

Само пролетно настроение ... със здраве !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.