Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитора ми си сменя цвета в жълто

Featured Replies

От скоро ми се появи този проблем : екранът ми си пулсира в жълто. Ту е нормален ту е жълтеникав. Как да оправя проблема?

Направи някоя снимка,да видим.

Също така,малко повече инфо може ли? Ама от техническо естество да е.

И също така,може да пробваш с друг монитор,да видиш дали се получава същото.Може да пробваш твоят монитор на друг компютър.

Ако е и размазан, значи е 3Д!

Слагай 3Д очила и започвай ...

:D  :D :D

• Автор

Направи някоя снимка,да видим.

Също така,малко повече инфо може ли? Ама от техническо естество да е.

И също така,може да пробваш с друг монитор,да видиш дали се получава същото.Може да пробваш твоят монитор на друг компютър.

Монитора ми е HP w2216v. Пробвал съм го на друг компютър и съм нямал такъв проблем. Опитвал съм и много скапан монитор, от онези старите, тежките, но той дори не беше конфигуриран.

Монитора ми е HP w2216v. Пробвал съм го на друг компютър и съм нямал такъв проблем. Опитвал съм и много скапан монитор, от онези старите, тежките, но той дори не беше конфигуриран.

Опс!!!

Значи мирише на прецакана видео картааааааа!!!

Смени я с друга и би трябвало да се оправи.

• Автор

Опс!!!

Значи мирише на прецакана видео картааааааа!!!

Смени я с друга и би трябвало да се оправи.

Трудно.. Вградена ми е, а смятам чак към края на април да вземам нова.

Оказа се, че проблема е от кабела. Смених го с друг :) Благодаря за отзивите! atridi ти заради един кабел още малко лично ще ми продадеш нова видео карта...

Редактирано от Никой Не (преглед на промените)

Оказа се, че проблема е от кабела. Смених го с друг :) Благодаря за отзивите! atridi ти заради един кабел още малко лично ще ми продадеш нова видео карта...

При положение че на друг компютър върви без проблем, не знам какви магии си направил!?!

Няма магия, за подобни проблеми най-често виновник е точно интерфейсния кабел. Сигурно е VGA. 

Добре е, че си се усетил навреме, преди да почнеш да сменяш хардуера. 

Никой не ти е виновен, човека се е опитал да ти помогне :). Просто при такъв тип проблеми винаги първо трябва да се провери кабела, вече след това да се изпробват други решения.

Никой не ти е виновен, човека се е опитал да ти помогне :). Просто при такъв тип проблеми винаги първо трябва да се провери кабела, вече след това да се изпробват други решения.

То мързела велика сила!!!! Занесъл монитора без кабела и буууууууууууум, на другия компютър свети и грее!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.