Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Пуканчо0

Въпрос относно управление и типове полета

Препоръчан отговор


Здравейте!

 

Опитвам се да направя фирмен сайт на агенция за недвижими имоти. Създадох всичко необходимо като информация която ще ми е нужна за публикуване на една обява, но как да задам примерно полето тип имот, град и квартал да се показва като заглавие в списъка на обявите. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За това ти трябва модула Views, който най-общо казано представлява интерфейс за заявки към базата данни. Можеш да избираш, кои типове съдържание да изкарваш, кои полета от тези типове да изкарваш и т.н. Views е много мощен модул, без който нямаш тази функционалност. С него можеш да създаваш нови страници за обявите от различни типове, или да изведеш блок, който да показва тези обяви... Кажи - речи, Views е лесен и удобен начин да си правиш собствени заявки към базата данни, през интерфейса на Drupal. Има много добра документация към него, която трябва да прочетеш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...