Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

vankatata

Професионално обучение в Либхер

Препоръчан отговор


Здравейте!

Предварително се извинявам, ако съм объркал раздела, в който трябва да пиша.

 

Въпросът ми е следният: Може ли някой да помогне с малко информация относно професионалното обучение в "Либхер-Хаусгерете Марица" (http://liebherr.plovdiv24.bg/), изискванията, записването и всичко останало. Една позната ми даде една брошура и ме заинтригува. Обаче не разбрах, дали задължително трябва да си завършил професионална гимназия, за да кандидатстваш, понеже аз лично завършвам тази година езикова гимназия. Освен това, пише, че трябва да положа тест по теория и практика, което ме навежда на мисълта, че не съм подходящ кандидат, т.к. аз не съм учил ТОВА последните 5 години. От друга страна, владея немски език на ниво В2 по европейската езикова рамка (даже си имам и диплома), и се чудех дали не мога на база това да се пробвам, все пак нали е немска фирма. Все пак не съм запознат и затова се обръщам към вас за помощ. Ако някой може да изкаже някакво мнение от опит, ще съм много благодарен. 

 

Благодаря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...