Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избиране на 3d Smart TV до 1600 лв

Featured Replies

Здравейте, (извинявам се за подобната тема)

Телевизорът ще се гледа някаде около 2м. Нямам предпочитение за марката , ще се радвам на качеството.

Четох доста за активното и пасивното , не съм виждал разликата на живо но предпочитам активното. 

Чудя се между "40" и "42" инча. Мисля си , че по големите инчове до тези 1600лв, които са ми твърда горница

няма да са качествени.Търсил съм, не съм мързелив , но просто не съм много наясно със нещата. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете в избора. :)

Редактирано от Димитър Ганчев (преглед на промените)

1.LG 47

2.Philips 42

3.Sharp 50

4.Panasonic 47

Бих се спрял на някои от тези модели.Подредбата е произволна!

пп.Редакцията е заради объркан линк-поправено!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

1.LG 47

2.Philips 42

3.Sharp 50

4.Panasonic 47

Бих се спрял на някои от тези модели.Подредбата е произволна!

пп.Редакцията е заради объркан линк-поправено!

Благодаря ти !! Поразгледах ги , Lg-то и Philips-a ми харесаха , дори Philips-a повече.Според теб ще го бъде ли ? Да се абстрахирам ли от това че не е  Samsung i LG корейците са големи :D И ако можеш да ми кажеш твоите впечатления от Philips и тяхният Тристранен Ambilight XL. Благодаря отново :) 

Благодаря ти !! Поразгледах ги , Lg-то и Philips-a ми харесаха , дори Philips-a повече.Според теб ще го бъде ли ? Да се абстрахирам ли от това че не е  Samsung i LG корейците са големи :D И ако можеш да ми кажеш твоите впечатления от Philips и тяхният Тристранен Ambilight XL. Благодаря отново :)

Philips-a е много добър модел и определено си заслужава!

Абстрахирай се от всичко-важното е на теб да ти хареса.

Нямам кой знае колко продължителни впечатления от амбилайта.Гледал съм на Philips с такъв и определено мен ме дразни.На някои пък им харесва.Всеки различно!

Philips-a е много добър модел и определено си заслужава!

Абстрахирай се от всичко-важното е на теб да ти хареса.

Нямам кой знае колко продължителни впечатления от амбилайта.Гледал съм на Philips с такъв и определено мен ме дразни.На някои пък им харесва.Всеки различно!

И аз се спирам първо на LG - to единствено заради размера. Амбила**а на Филипса го изключих две седмици след като го купих. И мен ме дразни. Със същият модел "Philips"  съм и съм доволен, но ако беше 55 инча щях да съм много доволен.Много добри модели са предложени от "Скалата"-русенска!

Допълнено: Не съм сложил Панасоника заради липсата на сат тунер /DVB-S/. Аз тази възможност я използвам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз се спирам първо на LG - to единствено заради размера. Амбила**а на Филипса го изключих две седмици след като го купих. И мен ме дразни. Със същият модел "Philips"  съм и съм доволен, но ако беше 55 инча щях да съм много доволен.Много добри модели са предложени от "Скалата"-русенска!

Допълнено: Не съм сложил Панасоника заради липсата на сат тунер /DVB-S/. Аз тази възможност я използвам.

Е...който си чете и вниква в това,което съм посочил---си чете.Евала ти ,че забеляза това за тунера :wors:  Защото някои (да не кажа повечето няма да забележат това ;) ) А иначе аз нарочно вече не правя подробни ,,анализи,, на това,което предлагам по някои си мои съображения.

Искам обаче да ти кажа, ако имаш възможност виж го този Sharp,който съм посочил (не знам дали го има в Търново-в момента не съм отворил страницата на Техното да гледам), но специално на този модел съм обърнал сериозно внимание (има го в Русе).Голям екран,всякакви тунери,много добра картина.Определено ме впечатли!

• Автор

На един 55 инчов всеки ще е доволен :D , но казваш че се спираш на Lg-то само заради размера, чета разните неща какво означават защото не съм наясно с термините но лг-то не е ли също с добри характеристики, изостава ли от посочения филипс . Благодаря 

Редактирано от Димитър Ганчев (преглед на промените)

• Автор

Samsung 46F6500

Това е най-изгодното предложение в момента. Пъргаво меню и браузър, активно 3д и за разлика от LA660 и ЕТ60 е 100 херцов.

Каква е разликата между 6500 и 6510 някой може ли да каже ?

Аз съм с F6500 - разликата с F6510 е само в цвета.

Каква е разликата между 6500 и 6510 някой може ли да каже ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.