Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ново дъно с поддръжка на Athlon II X3 435

Featured Replies

Здравейте, можете ли да ми кажете дъно което поддържа:

*DDR2 800 ( Ще се слагат 2 плочки по 2 GB = 4 GB )

*CPU AMD Athlon II X3 435 съответно да поддържа AM3 / AM2+ / AM2 процесори. Все пак според ASRock, това AMD е сокет AM3.

*Да не е ATX размера на дъното.

* Pci-e 2.0/1.0 Видеото е някакво Radeon 4XXX Series, Но не знам дали е 1.0 или 2.0/2.1 ...

*SATA II

Старото дъно е това: http://goo.gl/QXVoy Но е пред умиране в следствие всекидневно прегряване на чипсета (дъното не е било мое, за един приятел е). Бюджета е 100-120 лв. Може както ново, така и втора употреба. Сажалявам ако темата не е в правилния раздел. Благодаря предварително.

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Здравейте, можете ли да ми кажете дъно което поддържа:

*DDR2 800 ( Ще се слагат 2 плочки по 2 GB = 4 GB )

*CPU AMD Athlon II X3 435 съответно да поддържа AM3 / AM2+ / AM2 процесори. Все пак според ASRock, това AMD е сокет AM3.

*Да не е ATX размера на дъното.

* Pci-e 2.0/1.0 Видеото е някакво Radeon 4XXX Series, Но не знам дали е 1.0 или 2.0/2.1 ...

*SATA II

Старото дъно е това: http://goo.gl/QXVoy Но е пред умиране в следствие всекидневно прегряване на чипсета (дъното не е било мое, за един приятел е). Бюджета е 100-120 лв. Може както ново, така и втора употреба. Сажалявам ако темата не е в правилния раздел. Благодаря предварително.

С 10лв. над бюджета, но е по-добрия вариант:

Крайна цена 130,42 лв.

Старите DDR II плочки може да ги продаде. Процесора му поддържа RAM до 1333MHz и ще усети немалък прираст в производителността.
  • Автор

С 10лв. над бюджета, но е по-добрия вариант:

Крайна цена 130,42 лв.

Старите DDR II плочки може да ги продаде. Процесора му поддържа RAM до 1333MHz и ще усети немалък прираст в производителността.

Съгласи се, даже ми каза още сега аз да ги поръчам. Но как ще дойде при мен и каква ще е цената на доставката общо ?

Edit: И захранване за това дъно също ще трябва. Предпочитам Fortron да ми предложите, по-възможност най-евтиния. Може и на друга марка, но имам страхотни мнения за Fortron от личен опит.

Съгласи си, даже ми каза още сега аз да ги поръчам. Но как ще дойде при мен и каква ще е цената на доставката общо ?

Ако сте извън София мисля най-евтино е до офис на куриерската фирма във вашия град, който ви е удобен. За цена на доставката не мога да дам конкретен отговор.

• Автор

Ако сте извън София мисля най-евтино е до офис на куриерската фирма във вашия град, който ви е удобен. За цена на доставката не мога да дам конкретен отговор.

В конфигурацията трябва да влезе и захранване, както си редактирах поста по-горе. От Костинброд съм ( 6-7 км от София), но искам частите да пристигнат в офис, не на място.

В конфигурацията трябва да влезе и захранване, както си редактирах поста по-горе. От Костинброд съм ( 6-7 км от София), но искам частите да пристигнат в офис, не на място.

А бюджет за захранването? И каква е видеокартата? 

• Автор

А бюджет за захранването? И каква е видеокартата? 

Видеокаратата не изисква допълнително захранване, само от дъното. Някаква Radeon 4xxx беше. А захранването може само до 50 лв, което е малко, знае се... Този Fortron - http://goo.gl/rGKoHW ?

Видеокаратата не изисква допълнително захранване, само от дъното. Някаква Radeon 4xxx беше. А захранването може само до 50 лв, което е малко, знае се... Този Fortron - http://goo.gl/rGKoHW ?

hipro a-400w

Някакви мнения за това захранване ?

До 50лв няма по добро, но с доставката ще ти излезе малко над 60лв.

ASROCK 960GM-VGS3 FX - Цена: 65,21 лв. 

ADATA 4GB DDR III 1600 - Цена: 58,86 лв. 

FORTRON FSP350-60GHN, 350W - Цена: 60,06 лв.

• Автор

Ами ако е до офис на еконт колко ще е доставката ?

Ами ако е до офис на еконт колко ще е доставката ?

Фирмите обикновено ползват отстъпка и невярва да ти излезе повече от 10-12лв.

• Автор

Сигурен ли си, че на това дъно ще тръгне този процесор:

1. http://i.imgur.com/urEsI0K.png

В смисъл такъв поддържа го, но нещо Stepping-а ми се разминава, или аз се бъркам ?

• Автор

Това го видях, но в сайта на ASRock пише за Stepping C3, а моя е BL-C2 ?! Предполагам аз се бъркам, затова питам за пояснение.

Това го видях, но в сайта на ASRock пише за Stepping C3, а моя е BL-C2 ?! Предполагам аз се бъркам, затова питам за пояснение.

Зарежи Асрока. Не си заслужава за обща разлика от 6лв.

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Зарежи Асрока. Не си заслужава за обща разлика от 6лв.

Последно ASRock-а ли или Gigabyte ? Ще поръчвам след малко. Спрях се на Gigabyte, имам 2 такива дъна и са супер здрави а и ми се струва, че е по-доброто решение. Поръчах Gigabyte. Благодаря на всички, които дадоха мнение.

• Автор

Здравейте колеги ! Приятелят ми взе частите, аз му ги монтирах и всичко работи идеално !

1. http://i.imgur.com/LxJhGkP.png

Но не е много доволен от Sky, защото е отишъл в офиса им в 13:30 и му казали, че частите му ще дойдат в 15:30. Обадили му се в 15:30, отива и му казват, че частите ги няма. Чакал до 17:30, докато му дадът частите, но сега всичко е наред. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.