Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Zvezdelin.Borisov

[app][free] Signal Meter GSM, UMTS, 3G, HSPA, HSDPA, WiFi

Препоръчан отговор


Ако искате да знаете каква е силата на полето излъчвано от GSM мрежите и WiFi рутерите около вас, ако искате да знаете къде излъчването е най-силно и къде най-слабо, ако индикаторът с четири чертички не Ви е достатъчен и искате по-точна оценка за силата на сигнала на Вашият оператор, ако искате да знаете колко е силно полето създавано от GSM клетката монтирана на вашия покрив или тази на отсрещната сграда, ако искате да оцените силата на сигнала на всички WiFi мрежи, които приемате - използвайте Signal Meter.

 

Изтеглете от GooglePlay:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.netrica.app.nettest

 

За GSM мрежи -

 • [*]Signal Meter удобно визуализира силата на полето създавано от GSM клетките на оператора, когото използвате. Така получавате по-детайлна представа за силата му около вас - у дома, в офиса, на училище и т.н.

 • [*]Силата на GSM полето зависи от множество фактори, например разстоянието до базовата станция, разположението на антените, сградите и околните предмети, метеорологичните условия и др.

 • [*]Това приложение показва измерените от вашия телефон стойности на полето в момента и за мястото, където се намирате.

 • [*]Измерванията се отнасят само за Вашият GSM оператор и за текущата клетка, в която се намирате.

За WiFi мрежи –

 • [*]Signal Meter показва сумарната силата на сигнала на всички WiFi точки, в обхвата, на които се намирате.

 

Signal Meter не е измервателен уред и не може да се използва за точни измервания или като доказателство за силата на сигнала, интензитета на електромагнитното поле или качеството на услугите.

 • [*]Signal Meter дава само относителна индикация за силата на сигнала, която да ви помогне да оцените визуално къде сигнала е по-силен и къде по-слаб. Показанията могат да се различават при различните модели телефони или GSM оператори. [*]Имайте предвид, че отчитате само сигнала на Вашия GSM оператор, освен това показанията за силата на сигнала зависят, както от дистанцията между Вас и базовата станция, но така също и от използвания телефон, ориентация и дори захват. Поради тази причина не показваме количествени показания, а само относителна оценка.

 

Signal Meter е безплатно приложение, което при работата си събира анонимни и обобщени данни за качеството на мобилната услуга. Информацията се събира при минимално използване на ресурси (батерия, трафик) от Вашето устройство. След натрупване на статистически значима информация ще предоставим достъп до нея за нашите потребители. Ако не желаете да участвате в нашето анонимно проучване, моля деинсталирайте приложението.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
 • Добави ново...