Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

tbmtbm

Появяваща се икона

Препоръчан отговор

Здравей, забелязах, че имаш същия проблем който аз изпитвам последните дни.

 

Предлагам ти да прегледаш моята тема и да на правиш това което на мен са ми описали.:

http://www.kaldata.com/forums/topic/225547-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-1-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,за милисекундите които успявам да зърна иконката,мисля че може би точно така изглежда.Ще следя твоята тема,но няма да предприемам нищо,т.к. има отделна точка точно за това-всеки случей си е себе си.

 

п.с:Забелязах и непознат абонат в Skype, mery.jane1,изтрих го,а как изобщо се е появил там-нямам ни най-малка представа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Препоръчвам ти да свалиш тази програма и ти като мен да си заснемеш Desktopa.: http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1141

 

След което прегледай клипа и го спри на пауза точно когато се появява самата икона, така ще е видиш и после ще ги сравниш с моята.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,едно към едно е същата


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам че сте прочели правилата преди за пишете в раздела....

 

  • [*]Следвайте инструкциите само на членове на екипа на
HJT Тeam, защото от нас можете да получите правилните насоки и идеи за решението на вашия проблем. [*]Придържайте се към инструкциите ни, докато не ви бъде съобщено, че системата ви е чиста. Това, че симптомите са изчезнали не означава, че проблемът е решен. [*]Стъпките, които получавате от нас са индивидуални за случая над когото се работи. Всеки случай разглеждаме индивидуално, затова за всеки нов случай, е необходимо да се създаде нова тема в подфорума Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове, за да бъде разгледан самостоятелно. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...