Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Gaming компютърна конфигурация

Featured Replies

Здравейте,

Дойде време да си купя нова конфигурация.Бюджета ми е до 1400 лева.Като цяло ще играя игри на компютъра и ще записвам клипове.От друга страна искам да мога да ползвам компютъра без да променям нищо поне 4-5 години.Частите които съм избрал са:

Дънна платка-ASUS B85M-E, B85, DDR III 1600/1333, VGA, DVI, DP, HDMI, SATA III, USB 3.0, GLAN, LGA1150

Процесор-INTEL CORE i5-4570, 3.20GHz, 6MB, BOX, LGA1150

Видео карта-ASUS 2048M GTX760-DC2OC-2GD5 PCI-E 3.0

RAM-KINGSTON 2 x 4 GB DDR III 1600 HyperX FURY

Твърд диск-WD 1024GB 64MB SATA III Blue

Захранване-ANTEC Захранване VP550P, 550W

Кутия-THERMALTAKE V4 Black, VM30001W2Z, w/o PSU

DVD-ASUS DRW-24F1ST, SATA /BULK/

Също така реших да сложа 2 вентилатора COOLER MASTER Fan 120mm Blue, Red LED BC, 1200 rpm, 21 dB ,като единия ще поставя пред твърдия диск , за да  прокарва въздух през целия компютър,а другия ще поставя на тавана на кутията,за да извлича въздуха.

Моля за вашите мнения и съвети,

Благодаря предварително!!!

Чудесно подбрани компоненти с изключение на леко тясната кутия, която в комплект с вентилаторите излиза 100лв. а за тези пари по-добре да се вземе Fractal Design Core 3000 USB3.0, която хем е по-качествена, хем идва фабрично с три вентилатора и няма нужда да купуваш допълнителни. Е, може би аз бих взел GIGABYTE B85-HD3 вместо ASUS-a, но това е въпрос на лични предпочитания.

п.п.

Кутията

Three Silent Series R2 fans included: 1 -120mm Silent Series R2 fan, 2 -140mm Silent Series R2 fans

И въпреки, че Antec VP550P е едно много добро захранване, аз бих взел SEASONIC SS-520GM2 Bronze, 520W

Редактирано от Людмил (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти много,наистина ми помогна.И наистина Gigabyte-ското дъно е по-добро,а обносно кутията излиза с 10 лева по-скъпа от моя избор и с 2-та вентилатора,обаче предлага 3 вентилатора и по-голямо пространство,което ще ме улесни при сглобяването и е по-добра по-принцип.

:D :D :D :D :D

А обносно захранването,предпочитам да пази тишина!

А пък не мога да намеря колко децибела е,ако можеш да ми кажеш ще съм ти благодарен :D .

http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-super-flower-golden-king-pro-600w-atx-2-2-pfc-active-sf-600p14pe/pd/D6H6SBBBM/

Платиненият Super Flower е отличен избор ако се търси тишина. Тъй като не е модулен излиза по-тънко а и е на промоция + безплатна доставка.

Все пак въпреки всичко е 160 лв. та излиза по-скъпо от изброените варианти. Но пък като не играеш ще е напълно безшумен.

Има хибридната опция като на платинения Сеасоник ако съм разбрал правилно...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Вземи този геймърски и модулен Antec - Antec HCG-520, 520W

Учудих се,че не се предложи някое Pro4 или Killer дъно.MVP и некви такива алабализми. :D

Редактирано от Alis&Vanko (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви,явно ще трябва да почакам с покупката,за да събера повече пари.Но нищо :D :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.