Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

презентации

Featured Replies

Искам да ви помоля да ми кажете някои саит за готови презентации по химия,но ако няма такав саит ми кажета как с PowerPoint мога да си направя презентация по химия,но да е информация за програмата как се работи с нея!

ето заповядаи тука можеш да намериш полеъни савети за доста неща които са свързани с правенето на презентации на Power Point

http://www.uroci.com/content/blogcategory/29/42/

надявам се да са ти полезни

А за готово презентации по химия не сам чувал ама може да потарсиш и ако намериш може да го споделиш с всички които четат форума.

Поздрави и успех :bye:

• Автор

моля ви ако някои знае някой сайт за презентации по химия да ми каже

• 2 години по-късно...

Давайте възможни презентации независимо какво съдържат по Биология и Литература от 9-12 клас. Независимо дали е от Pomagalо или друг сайт.Спешно ми трябват Публикувано изображение

Имам срок от 4 дни , това важи и за вас (тези които искате да ми помогнете) Публикувано изображение

Aз мога да ти дам една презентация, която правих за една приятелка. Май беше за еволюцията на човека. Искаш ли?

Max Payne- за мен е трудно ... пък и не съм чак толкова образован и все ще има някаде грешки ... не че др са по образовани от мен но като знам че е мой грешка.Абе става въпрос за 1 учител който ме помоли и немога да му откажа... тва е лошото.

1.Презентация се прави много лесно! 2.Основната цел на една презентация е да помогне на презентиращия да илюстрира най-важните елементи от това което иска да каже на аудиторията, тоест ако ти и да дадеш готова презентацията на твоя учител, тя ще му е почти безполезна.

Ами мен не ми върши 1... трябват ми най малко 5

Е ако чакаш някой да ти даде накуп пет, има доста да чакаш...

Редактирано от Galin (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Aз мога да ти дам една презентация, която правих за една приятелка. Май беше за еволюцията на човека. Искаш ли?

ПЛС Галине може ли на мен да я дадеш тази перентация много ще сам ти благодарен ПЛС пиши колкото се може по скоро! skype trendo__92 ПЛС ако може ми я прати.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение

Редактирано от potrebitel
кирилица!!!! (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Това е темата ми за презентация , която трябва да направя до утре.Трябват ми материали по темата, картинки ще намеря, но текст - трудно става.Намерих специализирани сайтове, но не и нещо,което да засяга конкретно мобилността в големия град. Наистина е спешно и е за конкурс. Винаги съм правила сама много добри презентации и за първи път ми се случва да не мога да намеря материали. :rolleyes:

• 4 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Някой може ли дами даде презентация Топлинни машини.Опазване на околната среда Предварително благодаря!

Някой може ли дами даде презентация Топлинни машини.Опазване на околната среда Предварително благодаря!

А, защо не се потрудиш малко! Много е лесно на готово.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.