Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой разбира ли от Windows Forms?

Featured Replies

Здравейте. Търся някой. който може да бутне едно леко рамо за да ми покаже как стават някои неща на Windows Forms. Предварително казвам, че не поствам проблема тук, защото е по-трудно за обяснение и няма да можете да ме разберете. Ако някой има желание да отдели малко време ще бъда адски благодарен. Можете да ми пишете тук или на ЛС. Благодаря Ви предварително!.

Здравейте. Търся някой. който може да бутне едно леко рамо за да ми покаже как стават някои неща на Windows Forms. Предварително казвам, че не поствам проблема тук, защото е по-трудно за обяснение и няма да можете да ме разберете. Ако някой има желание да отдели малко време ще бъда адски благодарен. Можете да ми пишете тук или на ЛС. Благодаря Ви предварително!.

Нали този, който ще ти "бутне едно рамо" ще ти разбере въпроса. За това - напиши повече данни за проблема, пък да видим...

• Автор

Нали този, който ще ти "бутне едно рамо" ще ти разбере въпроса. За това - напиши повече данни за проблема, пък да видим...

Здравейте. Проблемът наистина не е сложен, но е трудно да го опиша тук наистина. Това е така защото трябва да се покаже първо интерфейс, а след това и код и защо трябва да стане така. Аз си го представях като някой ме добави във скайп и аз му показвам за какво иде реч през Dekstop view. Наистина мисля, че всеки, който има малко умения би се справил. Затова ще ви бъда благодарен ако някой успее да се включи, защото е наистина важно за мен.

Здравейте. Проблемът наистина не е сложен, но е трудно да го опиша тук наистина. Това е така защото трябва да се покаже първо интерфейс, а след това и код и защо трябва да стане така. Аз си го представях като някой ме добави във скайп и аз му показвам за какво иде реч през Dekstop view. Наистина мисля, че всеки, който има малко умения би се справил. Затова ще ви бъда благодарен ако някой успее да се включи, защото е наистина важно за мен.

ами ок. Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.