Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет относно захранване за нова конфигурация и монитор

Featured Replies

Здравейте!

Имам нужда от съвет относно тази конфигурация: Kлик и монитор 1920х1080p до 300 леваПроцесор: Athlon II X4 760K 3.8GHz 4MB 100W FM2 BOX Black ще се овърклоква възможно най-високо

Охлаждане:   CM GEMINII M4 LOWP HEATPIPE може и да купя CM Hyper 212 EVO когато го имат в наличностДънна платка: ASUS F2A85-M PRO FM2Рам памет:   2х4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERXВидео карта:   SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5 също ще се овърклокне (казаха ми че мога да му сложа биос от R9 270 не знам дали е вярно)

SSD:     SSD Crucial M500 120GB CT120M500SSD1

HDD: 1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEXЗаписвачка:   ASUS DRW-24F1ST/BLACK RETAIL често ще се ползваКутия: CM N200 BLACK /USB3 /NO PSU ще добавя 2 вентилатора с бял LED отпред CM JETFLO 120  WHITЕ

Windows: DSP WIN8.1 64BIT ENGL OEI DVD няма начин да ползвам пиратски :nono:Проблема е в това, че нямам идея колко W, каква марка, кой модел захранване ми е нуженза напред мисля да добавя още 1 хард диск вероятно 2ТБ или повече. Също така ще ползвам USB за да си зареждам GSM-a. Компютъра ще стои включен 24/7. Знам, че захранването е буквално сърцето на компютъра и не искам да пестя пари за него но все пак бюджета ми е до 150лв. 

Кaкви сa приоритетите нa тaзи конфигурaция?Бюджетa до колкото го сметнaх е приблизително 1800лв. - тa е мaлко неaдеквaтно с тaкъв бюджет и приоритет игри дa се спирaте нa фм2 плaтформaтa.Говорите и зa мaксимaлен овърклок и използвaне нa мaшинaтa 24/7 , което лично зa мен не е много рентaбилно.

• Автор

Кaкви сa приоритетите нa тaзи конфигурaция?Бюджетa до колкото го сметнaх е приблизително 1800лв. - тa е мaлко неaдеквaтно с тaкъв бюджет и приоритет игри дa се спирaте нa фм2 плaтформaтa.Говорите и зa мaксимaлен овърклок и използвaне нa мaшинaтa 24/7 , което лично зa мен не е много рентaбилно.

Приоритета му е за игри като Battlefield 4 и Titanfall ако съм доволен от FPS може и да не овъклокна  , ако мина на друга платформа ще трябва да се лиша от SSD и оригинално копие на Windows тъй като ще ми надвишат сегашния бюджет. Машината ще стои 24/7 няма да е постоянно натоварен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.