Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Nikolay Penchev

Курсова работа: Бизнес план/ ако може помощ, насоки

Препоръчан отговор


Здравейте! Имам част от бизнес план да правя, и ако може да ми дадат някакви насоки или помощ.

Имам един бизнес план (предмета е "Управление на малкият и среден бизнес") да правя и бяха ни дадени точки, по които трябва да работим, но без никакви насоки, и като цяло нищо общо с материала, който учим.

 

Екипа е от 4 човека и сами трябва да решим какъв бизнес да започнем, всеки трябва да си свърши неговата част, защото има разделителен протокол и бюджета ни е 2000лв за 2 месеца. (Лично на мен ми се струва малко, но не невъзможно)

Поради ограничението на бюджета сме се спрели на агенция за преводи на документи/текстове, главно преводи. Те ще бъдат от английски, немски и турски (понеже едното момиче е туркиня и може да се възползване от майчиния и език).

 

На мен ми се падна частта с:

 

Анализ на сектора

 

Маркетингов план

 

Благодаря преварително за съветите и помощта!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Един съвет оправи си заглавието на темата иначе май никой няма да ти помогне :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...