Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко МB мобилен интернет взима Viber?

Featured Replies

Интересувам се колко мега байта мобилен интернет взима Viber за разговори и по-евтино ли излиза от обикновен телефонен разговор.

П.С. Не знам дали има значение, но аз съм на прима карта на Mtel, не на договор.

Дали ще излезе по-евтино зависи от мобилния план и включения в него интернет. Ако имаш намерение да ползваш платен мобилен интернет(GPRS) oпределено няма да ти излезе по-евтино - там 10 лева можеш да ги направиш за секунди(с нужните умения, естествено ;)).

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

Интересувам се колко мега байта мобилен интернет взима Viber за разговори и по-евтино ли излиза от обикновен телефонен разговор.

П.С. Не знам дали има значение, но аз съм на прима карта на Mtel, не на договор.

Би трябвало да е по евтино ако имаш някакъв интернет план с включени мб. А и няма значение в коя точка на света звъниш.

Колко MB използва не може да се коментира в общия случай, защото зависи от трафика, който има. Ако прашташ или получаваш (изтегляш ги) снимки тряфика ще бъде един, а ако чатиш много по-малък. Щом говорим за мобилен интернет в БГ нямаме все още толкова добър, че да си ползваш Viber вместо тарифния план, на който си (има добри мобилни програми, но нета е прекалено скъп и не си заслужава като вместо това можеш да си платиш за повече минути ...).

Редактирано от -JAX- (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Ориентировъчно можеш да погледнеш тази информация:

http://voipnina.com/viber-data-usage-viber-data-consumption-per-minute/

И цитирам:

Цитат

Viber Data Usage – Per Call

The bandwidth rate during a Viber call is approximately 240 KB per minute up and down, 14 MB per hour up and down.

You talk for 1 Minute – 240KB data is consumed
You talk for 1 hour on a call – 14MB data is consumed
Viber Data Usage – Per Message

Viber message is about 828 bytes per 500 English characters – approx 1KB per 500 characters
This is approx equal to 1KB per 5 short messages

Редактирано от rusimc (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.