Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Root на телефон

Featured Replies

Здравейте,може ли някой който разбира от телефони да ми помогне

значи: имам един смартфон Globul Touch (alcatel one touch 991) и искам да го Root-на

Благодаря предварително!

• Автор

Ако го роотна какво може да стане?

Този софтуер поддържа и твоят телефон. В частност инсталира SuperSU.

• Автор

Този софтуер поддържа и твоят телефон. В частност инсталира SuperSU.

Имам го този софтуер но иска adb drivers

някой може ли да ми даде за точният модел който съм дал?

• Автор

Някой ще ми помогне ли?

Имам го този софтуер но иска adb drivers

някой може ли да ми даде за точният модел който съм дал?

И кога ти ги иска тези драйвъри?

• Автор

И кога ти ги иска тези драйвъри?

Нищо не става..

post-345773-0-19561000-1399138805_thumb.

Някой ще ми помогне ли?

Ето за твоя телефон, чети... Рутвай си спокойно, нищо няма да му стане на телефона. Друг е въпроса, защо точно ти трябва рут...

• Автор

Ето за твоя телефон, чети... Рутвай си спокойно, нищо няма да му стане на телефона. Друг е въпроса, защо точно ти трябва рут...

Искам да му сложа Rom а без руут пише че не става.

Искам да му сложа Rom а без руут пише че не става.

Ами спазвай указанията от темата, достатъчно ясно са написани. Нищо няма да му стане на телефона, най-много да го почувстваш повече като твой си телефон...

Трябва да имаш включен (на телефона) режим за отстраняване на грешки при свързване с USB. Затова не ти се получава. 

Добър ден искам да питам тук ако може интересни са ми тея телефони не разбирам от тях , но от един форум четох за конкретния модел който не е рутнат и се опитах да го рутна , но не можах. Но имам една папка след моите действия суперузер . Как да е пробвах да инсталирам програма която иска руут  и пише , че нямам руут права ли кво е там не знам ама не съм направил нищо.Във форума който четох имаше фаилове за модела някъв зип файл и указания как се инсталира .Свалих файла на сд картата натиснах хоме бутона + повер бутона на телефона рестартирах и задържах повер + хоме бутон и излезе рековери меню избрах зипа и всичко стана уж ама не е рутнат тела .

• Автор

А това с разцепването на картата как става?

А това с разцепването на картата как става защото при мен не става нищо?!?!?

А това с разцепването на картата как става?

Намерих ти темата, прегледах я за секунди, видях, че хората си рутват телефоните според указанията... Какво повече?... Да взема да прочета цялата тема за телефон, който не ползвам?...

И щеше да е коректно да напишеш рутна ли го в края на краищата или не... Ама въпрос на възпитание...

Явно ти трябва "разцепването", за да можеш да качваш приложенията на картата. М/би това е достатъчно ясно написано...:

За да местите приложения ви трябва програмата link2sd1. Трябва да си направите втори партишън на картата - ако сте със рома който качих jeffta rom v2.1 подържа EXT3 ако сте със стоковия ром втория дял трябва да е FAT322. EXT3 Партишън може да си направите от CWM recovery. FAT32 може да си направите от Windows3. След като влезете в програмата link2sd ще иска да качи скрипт на картата трябва да му посочите какъв е партишъна EXT2, EXT3 или FAT324. Като качи скрипта рестартирате телефона и сте готови5. Приложения не се местят от бутона премести на SD картата, а от долния бутон "създай връзка"Ако не можете да натиснете бутона "създай връзка" възможните причина са:- нямате втори дял на картата- не сте качили скрипта или сте го объркали примерно формата на картата е FAT32, но вие сте дали да качи скрипт на EXT3-не сте рестартирали телефонаповечето custom rom-овете не могат да качат картата заедно със системата android. Затова е нужно да се правят два рестарта. Примерно ви е свършила батерията и е изгаснал телефона след като го включите ще зареди системата и тогава ще ви излезе съобщение от програмата link2sd, че е намерена карта и за да я качите трябва да натиснете reboot now. След което се прави бърз рестарт и всичко си е ОК.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Здравейтв хора! Опитах се да си root-на таблета (lenovo a3300), но ми изписва error #9. Какво означава и може ли някой да ми каже как и от къде да го root-на?

И с каква цел по-точно искаш да го руутнеш?...

Иначе, като гледам какво ми дава Гугъл, е елементарно. Сваляш си Framaroot, инсталираш, стартираш, избираш "Install SuperSU", след това "Gandalf", и си готов. Ако не става с "Gandalf", стартираш отново, и този път избираш "Aragorn".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.