Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung Galaxy S4 или Sony Xperia Z

Featured Replies

Здравейте! Кой телефон е по-хубав според вас-Samsung Galaxy S4 или Sony Xperia Z?

• 2 месеца по-късно...

И аз се колебая ама клоня към Sony Xperia Z :)

Ако имаш възможност наклони към Z2/Z1 Compact,ако ли не Z.

А можеш ли да ми кажеш какъв е недостатъкът на  Sony Xperia Z?! и защо Z1 е по-добър.

А можеш ли да ми кажеш какъв е недостатъкът на  Sony Xperia Z?! и защо Z1 е по-добър.

Z имаше някои проблеми(а и все още има хора които ги имат) като изгорели пиксели,подути батерии,а това никак не е приятно.

Z1/Z1 compact имат много по-добър хардуер от Z.Z1 има 3000mah батерия,по-добра камера и до някъде по-добър дисплей.Ако имаш възможност направо  взимай Z2 има IPS екран и като цяло е по-добър избор от Z1.

Z имаше някои проблеми(а и все още има хора които ги имат) като изгорели пиксели,подути батерии,а това никак не е приятно.

Z1/Z1 compact имат много по-добър хардуер от Z.Z1 има 3000mah батерия,по-добра камера и до някъде по-добър дисплей.Ако имаш възможност направо  взимай Z2 има IPS екран и като цяло е по-добър избор от Z1.

Проблемът е че бюджетът ми е 600-700 лв. :) и не мога да си позволя Z1 или Z2.

Проблемът е че бюджетът ми е 600-700 лв. Публикувано изображение и не мога да си позволя Z1 или Z2.

В такъв случай,ако те кефи дизайна на сони взимаш Z.Обърни внимание и на Z1compact(ако не ти е проблем 4.3" екран,но не знам дали се вписва в бюджета),с IPS екран е и с хардуера на Z1 :D

Проблемът е че бюджетът ми е 600-700 лв. Публикувано изображение и не мога да си позволя Z1 или Z2.

И защо да не можеш?

Я виж тук как се предлага Sony Xperia Z1.

Направо си в десетката и взимаш по-доброто.

И защо да не можеш?

Я виж тук как се предлага Sony Xperia Z1.

Направо си в десетката и взимаш по-доброто.

700 лв чак неверoятно ми звучи за Z1 Публикувано изображение

Редактирано от Georgi.145 (преглед на промените)

Някаква промоция е , и според мен едва ли ще е за дълго. За това автора да не се чуди много много ;) ;) 

Нищо невероятно няма - познавам ги лично тези, а и честно казано ако отиде на място с парите ще му смъкнат още 10-20 лева.

Говоря принципно и да не каже после, че съм го излъгал и затова е отишъл...

Може това да им е пределно ниската цена за момента и да не могат да намалят повече, но разгледайте сайта им и ще видите, че доста от моделите са на атрактивни цени.

пп. Има поне 5-6 фирмени оферти за модела на цена 715-720 лева, тъй че е нормална цената към момента.

Редактирано от algor (преглед на промените)

А проблемът със надраскването и отпечатъците на това трябва ли да му се обръща внимание!? 

За автора не знам, но аз реших да си купя Sony Xperia Z1!. А и да попитам със гаранция ли е в посоченият online магазин телефонът ?

За автора не знам, но аз реших да си купя Sony Xperia Z1!. А и да попитам със гаранция ли е в посоченият online магазин телефонът ?

Ако питаш за линка, който аз съм дал - да.

Ако питаш за линка, който аз съм дал - да.

забелязах че малко са завишили цената :(

забелязах че малко са завишили цената Публикувано изображение

Да с 15лв :) , 715лв е телефонът,днес ходих в офиси на Vivacom и Mtel там телефона без договор е над 1000лв прави си сметка!!!. ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.