Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си напиша автобиография?

Featured Replies

Здравейте колеги :)Утре ще ходя, да си подавам автобиографията в една куриерска фирма, Но за първи път ми се налага да я пиша на лист, не искат да бъде напечатана а ръчно написаха, ще може ли да ми кажете как точно трябва да изглежда.?

Здравейте колеги :)Утре ще ходя, да си подавам автобиографията в една куриерска фирма, Но за първи път ми се налага да я пиша на лист, не искат да бъде напечатана а ръчно написаха, ще може ли да ми кажете как точно трябва да изглежда.?

Аз ползвам обикновено европейския формат

https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/curriculum-vitae

• Автор

Аз ползвам обикновено европейския формат

https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/curriculum-vitae

Благодаря ти Капитане, Но аз трябва да я напиша ръчно. Така изискват от куриерската фирма, а до сега където съм работил съм ги пращал по емайла, където много по-лесно се пише една автобиография.

Благодаря ти Капитане, Но аз трябва да я напиша ръчно. Така изискват от куриерската фирма, а до сега където съм работил съм ги пращал по емайла, където много по-лесно се пише една автобиография.

АМи на хартия я пишеш в подобен формат, само не забравяш да сложиш заглавие и (горе в дясно) до кого е. И отдолу дата и подпис

Каква трябва да бъде автобиографията,подробна или професионална?Имат ли изсикване ?

• Автор

В обявата пише само това: Необходими документи при кандидатстване:- автобиография;- копие от диплома за завършено образование;- шофьорска книжка.

Щом не е упоменато значи не изискват професионална автобиография. Тази от линка на Капитана е стандартна за ЕС. Грабвай химикала и пренасяй на лист щом трябва да е писмена.

Значи пишеш про,къде си учил ,работил ако можеш вземи препоръки.Щом ще си куриер,това предполага чисто съдебно минало и чиста шофьорска книжка,извади си от съда свидетелство за съдимост ако може и от КАТ че не си глобяван.В съда се ходи с акт за раждане и лична карта,таксата е 4-5 лева и има давност 6 месеца.Не ходи по къси гащи в съда няма да те пуснат.На интервюто ,облечи спортен панталон ,обувки и риза махаш всякакви бижута оставяш само часовника.Преди да влезеш си сложи мобилния на без звук,като седнеш за самото интервю слагаш ръцете на бюрото или ако е само стол на коленете,като ти задават въпроси отговаряш точно,ясно без да разтягаш локуми,без да ръкомахаш и гледай хората в очите.Ако ти се наложи да изречеш лъжа не задържай дъха си ,просто отговори спокойно без емоции.Успех

• Автор

Значи пишеш про,къде си учил ,работил ако можеш вземи препоръки.Щом ще си куриер,това предполага чисто съдебно минало и чиста шофьорска книжка,извади си от съда свидетелство за съдимост ако може и от КАТ че не си глобяван.В съда се ходи с акт за раждане и лична карта,таксата е 4-5 лева и има давност 6 месеца.Не ходи по къси гащи в съда няма да те пуснат.На интервюто ,облечи спортен панталон ,обувки и риза махаш всякакви бижута оставяш само часовника.Преди да влезеш си сложи мобилния на без звук,като седнеш за самото интервю слагаш ръцете на бюрото или ако е само стол на коленете,като ти задават въпроси отговаряш точно,ясно без да разтягаш локуми,без да ръкомахаш и гледай хората в очите.Ако ти се наложи да изречеш лъжа не задържай дъха си ,просто отговори спокойно без емоции.Успех

Друг път също съм работил, спокойно знам как се прави. Просто до сега незнаех, как се пише ръчно автобиография. 

Щом не е упоменато значи не изискват професионална автобиография. Тази от линка на Капитана е стандартна за ЕС. Грабвай химикала и пренасяй на лист щом трябва да е писмена.

Кое точно да сваля? Изтеглете документа Europass CV (празна бланка и инструкции), това ли трябва да е?

Друг път също съм работил, спокойно знам как се прави. Просто до сега незнаех, как се пише ръчно автобиография. 

Кое точно да сваля? Изтеглете документа Europass CV (празна бланка и инструкции), това ли трябва да е?

По-добре я попълнете онлайн и след това я препишете

Да свали си бланката. :)

Бланката се ползва малко тегаво, ако се попълни онлайн след това може да се изтегли и xml който дава възможност следващия път да си я ъплоадне и да продължи с попълването

Някои работодатели все още искат на ръка написана най-малкото ,за да проверят грамотността на кандидата.За МВР и МО е задължително да е на ръка написана

• Автор

Благодаря Ви, сега ще я изтегля и почвам да я попълвам. Капитане Благодаря ти :)  :beer11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.