Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте колеги. От определено време следя вашите мнения и препоръки за избор на телевизори и се радвам, че сте толкова отзивчиви. Обмислям покупката на телевизор около 47" ( при определени модели са 46" ,48" и т.н. - та в този диапазон - 120 см диагонал); пари за харчене 1500 лв. - горна граница. Ще се ползва освен за кабелна, така и за гледане на филми (FHD) - пуснати от лаптоп и флаш памет/преносим хард. Фен съм на 3Д-то и държа на него. Предпочитания имам към IPS, LED. Покупката не е спешна, просто предвид постоянните промоции реших, че трябва да си набележа модели. Разбира се приемам и предложения за по-скъпи модели, пък ако имам късмет може и тях да пуснат на промоция :) 

Toва, че знаеш какво искаш е много добре и избора е по-лесен.Та...от мен предложенията за такъв ТВ спрямо диагонала и IPS панел са:

1. PhilipsPFL 476008 3D LED

2.PanasonicTX-L47ET60 3D LED

3.LG 47LB671V 3D LED

A за по-скъпи уточни колко, защото там може да отидем незнайно до къде нагоре!

• Автор

Благодаря за предложенията. При първа възможност (утре) ще по-обиколя магазините да разгледам моделите и да преценя на място. Предполагам посочените модели са със сходни матрици (все пак заради ценовия фактор) и в този ред на мисли - този модел на LG още в сайта ми допадна. Ще поразгледам утре и ще споделя мнение. Относно цената мога да я вдигна с 100лв. а пък може и да изчакам за някой по-висок клас да му падне малко "price tag-a"- сиреч промоция. Все пак кефа цена няма, а този ТВ ще се гледа всеки ден.

До колкото до IPS технологията, не държа на 100% да е IPS, и съм си харесал и един самсунг UE-48H6400 с активното 3Д, но на място ще сравня с предложените.

Малко излишна информация: след като изгоря стария телевизор Nokia - кинескоп (огромен - някъде 29-32"), с бащата харесахме 32" Самсунг Слим ТВ ( макар и с намален кинескоп тежеше само 60 кг.!) и оттогава съм доволен от марката. Служи вярно около 7+ години. А когато си купих лаптоп много държах на високото качество на дисплея и си взех Dell studio 1555 с FHD гланцов (truelife) дисплей и все още (5г.) си гледам на него с високата 1080p. резолюция, хубава яркост и голям ъгъл на виждане.

• Автор

Здравейте колеги. Малко обратна връзка. Вчера и онзи ден разгледах посочените модели и мога да споделя, че избрах самсунг 48H6400. Разгледах панасониците, наистина тези FT и DT са доста добри, спор няма. ЛГ за цената си 671 и 730 също ми допаднаха. До колкото до филипса - само амбилайта не ми допада като функция... Можех да кихна още 200лв и да взема някой от по-скъпите модели, но си направих сметка че няма смисъл. Самсунга беше моя фаворит :) В крайна сметка, най-голяма тежест изигра личния фактор. Много ми допадна този самсунг и съм доста доволен от последните 5 часа употреба. Гледах 2 от мачовете на световното (он-лайн през Wifi) и има още какво да се желае, но това е от връзката на браузъра,все пак. След като вържа кабелната ще се по-избистри картината повече. Та по-същество: супер телевизор, много съм доволен. Има достатъчно джаджи в комплекта и в близките дни това ще ми е хобито. Поиграх си с магическото мини дистанционно (magic remote) и бих споделил, че доста лесно, бързо и удобно се борави с нея. По-зяпах малко 3д от смарт историите, които има вградени - разни трейлърчета и пр. : Хареса ми! 3Д-то има дълбочина, но спрямо рекламните клипове в магазините ми се струва малко по-постно. Най-вероятно е от настройките и/или самото качество на клипчетата. Тези дни ще поразуча повече и ще тествам с някой 3Д филм. Отделно смятам да вържа една блутут клавиатура, когато се използват разни търсачки и апликации в смарт хъб-а (доста по-удобно ще е). Благодаря на Скалата, Христослав и Оногондур за препоръките! :)П.С. Съжалявам, че не писах по-рано, просто нямах възможност.

Честит да ти е.Много се кефя на такива като тебе, които в крайна сметка споделят какво са взели (интересно ми е гледната им точка относно избора).Избора ти е направен и няма какво да се коментират другите модели.Каквото си си харесал-такова.Относно 3D-то активното си е по-доброто, не презредово като пасивното  и щом ти понася ще останеш доволен от него.Не очаквай обаче от филми да останеш толкова очарован както от демо клиповете в шоурумите! Ако имаш проблеми с 3D-то или някакви въпроси може да пишеш и на ЛС, за да не се разводнява темата излишно.

Безпроблемно ползване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.