Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за SEO на сайт

Featured Replies

Здравейте,

Любител съм на SEO и в момента се опитва да изведа един онлайн магазин на челни позиции в google, но нещата не вървят така добре колкото ми се иска. Преди време имах сайт (директория за линкове) и го бях извел до 1-ва страница по ключова дума "директория за линкове" и си мисля, че и сега ще успея. 

От няколко дена събмитвам онлайн магазина по директории за линкове, пиша статии, но в MajesticSEO изписва, че няма backlink не знам защо така също ми изписва , че са индексирани 48 страници в google, но 38 са в допълнителни резултати. Ако някой знае защо е така нека помага сайта го има в подписа ми ако на някой ще му помогне това.

Поздрави Борислав !

• 2 седмици по-късно...

Правилата на играта се промениха доста. Преди време само в 10 социални мрежи и директории да сложиш линк и те изтрелваше за средно конкурентна дума на първа страница. Не пишеш от колко време го оптимизираш, по "калъфи за телефони" погледнах, че си на 3та страница, което си е добро постижение, ако се занимаваш с магазина от 2 седмици.

Нещата вече не стават само със събмит по директории. Има толкова много неща за които трябва да се следи, че може да станеш кривоглед. Поразгледай блога на Moz. Там ще откриеш полезна информация и съвети как да постигнеш по - добри резултати. Прочети и за микроформатите. Междувременно оправи латиницата по страниците 

Определено, вече нищо не е същото. Ще трябва да прегледаш на ново правилата. 

от  скоро  време  се  опитвам  да  изкарам  на  1  страница замунда-нет.инфо ,  но  засега  е  на  3  страница ,  споделете  горе долу  в  колко  социалки  и  директории  трябва  да  го  регистрирам  за  да  дръпне  нагоре ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.