Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8.1 recovery ISO ?

Featured Replies

Трябва ми спешно Файлът. Нямам такъв диск/USB. Някой ще може ли да ъплоудне ISO-то?

Трябва ми спешно Файлът. Нямам такъв диск/USB. Някой ще може ли да ъплоудне ISO-то?

Знаете ли какво пише в точка 2.10 от правилата на форума?

• Автор

Много съжалявам. Трябва ми спешно файлът. Доста упорито търсих без резултат, за да прибягна до форума. После изтривам темата. Няма и в сайта на майкрософт.....

Редактирано от JackSparroww (преглед на промените)

• Автор

Има ... има

За уиндолс 7 съм си намирал без проблем и имам, но за уиндолс 8.... няма и следа от recovery ISO файл някъде.

За уиндолс 7 съм си намирал без проблем и имам, но за уиндолс 8.... няма и следа от recovery ISO файл някъде.

Знам какво търсиш. Наистина няма. Но пък и за какво ти е?!? Няма нещо, което да го има в рековери диска, а да го няма някъде другаде или под друга форма.

Мисля, че ще намериш решение на проблема, ако го опишеш добре и оставиш колегите да ти отговорят.

• Автор

Знам какво търсиш. Наистина няма. Но пък и за какво ти е?!? Няма нещо, което да го има в рековери диска, а да го няма някъде другаде или под друга форма.

Мисля, че ще намериш решение на проблема, ако го опишеш добре и оставиш колегите да ти отговорят.

Имам вече тема с проблема ми, но остана неразрешен. Това ми е последната възможност, която искам да опитам, защото наистина не ми се преинсталира windows.

Много съжалявам. Трябва ми спешно файлът. Доста упорито търсих без резултат, за да прибягна до форума. После изтривам темата. Няма и в сайта на майкрософт.....

ТОва не е оправдание! Щом пиратствате ще си понесете последствията

• Автор

ТОва не е оправдание! Щом пиратствате ще си понесете последствията

Не искам пиратски уиндолс. И двата уиндолса са ми легални, но нямам инсталационен диск.... за да използвам repair tool или recovery.... Искам един ISO файл, който е не по-голям от 200 MB и това е...

Не искам пиратски уиндолс. И двата уиндолса са ми легални, но нямам инсталационен диск.... за да използвам repair tool или recovery.... Искам един ISO файл, който е не по-голям от 200 MB и това е...

Както казах... още няма такъв рековери.

• Автор

Както казах... още няма такъв рековери.

Има начин за създаване на такъв ако сте с windows 8.1. Има описание в интернет как се създава такъв образ, но понеже аз не мога да вляза в моя windows 8.1, реших, че някой друг може да създаде от своя windows 8.1 и да го ъплоудне, за да направя bootable USB с ISO файла.

Знам, благодаря, но нямам достъп до моя windows 8.1 или до друг такъв.

Има начин за създаване на такъв ако сте с windows 8.1. Има описание в интернет как се създава такъв образ, но понеже аз не мога да вляза в моя windows 8.1, реших, че някой друг може да създаде от своя windows 8.1 и да го ъплоудне, за да направя bootable USB с ISO файла.

Знам, благодаря, но нямам достъп до моя windows 8.1 или до друг такъв.

А защо не сте си направил? И какво сте правил че сте помазал толкова операционната система?

• Автор

А защо не сте си направил? И какво сте правил че сте помазал толкова операционната система?

Лаптопът е на брат ми. Нямам идея какво е правил. Грешката е 0xc000021a, която води до повреден driver доколкото ме информираха. Той каза, че нищо не е правил, просто на следващия ден лаптопът не може да зареди уиндолс заради грешката.

• Автор

Не става, дори под "Safe Mode" не мога да вляза.

Май проблема ти е в това че не знаеш как се работи с UEFI

• Автор

Май проблема ти е в това че не знаеш как се работи с UEFI

Тоест ще мога от моя уиндолс 7 да създам recovery ISO за уиндолс 8?

• Автор

Ами бая играчка е тва така като гледам.... Времето, което ще изгубя докато се уча и го правя.... се равнява на времето, което ще изгубя за преинсталация, но с тази разлика че всичко ще ми отиде по дяволите....

Редактирано от JackSparroww (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.