Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчайте ми препарати за басейн


jerii

Препоръчан отговор

Здравейте, бихте ли ми препоръчали препарати за басейн с надуваем ринг на Bestpool? Кажете ми най-нужните препарати за поддържане на водата. Мерси предварително и много ви се моля да ми отговорите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Скъп вариант

- Флашхлор - за шоково обеззаразяване.

- Коректор на ПХ - за поддържане на ПХ в границите около 7

- Бавен хлор - за постоанно минимално хлориране.

 

2. Евтин вариант

- Натриев хипохлорид - за шоково обеззаразяване

- Солна киселина - за поддържане на ПХ в границите около 7

- Бавен хлор - за постоянно минимално хлориране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора, не намерих тези, които ми изброихте, но взех някакъв универсален препарат на s'pool. Колко време трябва да се кисне с кошничката във водата? Вече 2 дена седи там и таблетката не е помръднала. Много малко се е смалила.. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смалила се е малко защото това е бавен хлор. Бавния хлор се размива постепенно и е предназначен да подържа постоянно някакво минимално количество препарат в басейна. Но това само няма да е достатъчно, ще ти е нужен и бърз - флаш хлор, с който да третираш водата поне 2 пъти седмично.

Прегледай това

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ние бяхме взели едни хапчета за дезинфекция на басейн...Мисля, че беше на тон по 1 хапче...и водата беше бистра, но не се сещам за името на дезинфектанта...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...