Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с програмата Fraps разминаване между картината и звука

Featured Replies

По заглавието мисля че ви стана ясно за проблема но се пак ще разкажа..

значи записвам клип и звука се разминава с картината свалих и тествах няколко различно версии но проблемът си остава... ако някой има някаква идея как да оправя този проблем да пише.. благодаря предварително..!!

Ами, машината достатъчно производителна ли е, че да смогне с Fraps?

• Автор

Ами, машината достатъчно производителна ли е, че да смогне с Fraps?

Windows 7 Ultimate SP1 

Processor Pentium® Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz  3.19GHz

RAM 8 GB 

System type 64-BIT

Hard 500 GB

Video NVIDIA GEFORCE GT 520 1GB DDR3

Видеото е много слабо. Намалете детайлите, ако е нужно и резолюцията и нова проба. :)

Правил съм клипове на hd 3200. Отвори клипа с вградения плеър на уиндоус. Windows Media player. Едни така записани клипове ми ги отваряше така potplayer.

Съвсем изключих да попитам автора за някакви кодеци. Хубаво е да се обновят малко, ако изобщо са слагани :)

• Автор

Съвсем изключих да попитам автора за някакви кодеци. Хубаво е да се обновят малко, ако изобщо са слагани

май трябва да има някакви кодеци лично аз не съм инсталирал никакви инсталирах си драйвърите с DriverPackSolutoin 14 как да разбера да ли имам някакви и съответно да ги обновя и да видим какво ще стане 

Аз лично не бих се довоерил на тази програма за драйвърите. Бих си ги изтеглил от сайта на производителя, съответно всичко за дъното, видео карта и т.н. Относно кодеците в сайта kaldata, сексиця софтуер има богат избор и все актуални :)

май трябва да има някакви кодеци лично аз не съм инсталирал никакви инсталирах си драйвърите с DriverPackSolutoin 14 как да разбера да ли имам някакви и съответно да ги обновя и да видим какво ще стане 

Не бъркай драйверите с кодеците. Освен това тая програма DPS наистина може да сбърка и да свали друг, неправилен драйвер.

• Автор

Не бъркай драйверите с кодеците. Освен това тая програма DPS наистина може да сбърка и да свали друг, неправилен драйвер

А как да разбера кой драйвър ми трабва ?

Гледаш си модела на видео картата - теглиш драйвър за нея.

Виждаш си модела на дъното - влизаш в сайта на прозиводителя му и теглиш драйвърите.

Помагам ти за видео картата: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us . Избери си картата и свали, но е хубаво да махнеш стария, ако имаш!!!

• Автор

Гледаш си модела на видео картата - теглиш драйвър за нея.

Виждаш си модела на дъното - влизаш в сайта на прозиводителя му и теглиш драйвърите.

Помагам ти за видео картата: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us . Избери си картата и свали, но е хубаво да махнеш стария, ако имаш!!!

как да видя какъв модел са ми конпонентите

как да видя какъв модел са ми конпонентите

Aida64 ,Speccy и др.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.