Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте, скоро мисля да си купя нов компютър за игри от който да мога да играя новите заглавия като Titanfall,Need for speed,COD,Battlefield и така на татък.Компа искам да включва добра широка кутия, която да може лесно да се охлажда, зашото ще се OVERCLOCK-ва!Бюжета може да стигне максимум до 1250 лева. :( 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам ти широка кутия според твоите изисквания. Останалото оставям на твоето въображение.

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам ти широка кутия според твоите изисквания. Останалото оставям на твоето въображение.

Публикувано изображение

ЕЕЕ яка е... но аз искам кутия, която да може да се охлажда добре, а не кутия в която мога да се събера и да живея там!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом е за клок...:

Обща стойност - 1 217.98 лв. с ДДС
Остават и пари за доставка. Вместо R7 265 може да вземеш PowerColor R9 270X 2GB GDDR5 OC, малко по-добра е. Като за начало може да вземеш само една плочка РАМ и да инвестираш в по-скъпо дъно и/или охладител. Кутията идва с една перка отзад и може да добавиш още една за оптимален въздушен поток. Захранването ще е достатъчно дори и при клок. 
Intel конфигурация за клок за тези пари няма да се получи. Трябва ти ''Z'' дъно и ''K'' процесор като най-евтиния такъв е 430 лв. (i5-4670K)
Но аз лично бих взел GIGABYTE GA-H81M-D3H+i5 4440/4460+GTX 760. Така няма да ти потрябва клок в близките 2-3 години щом ще е за игри.
Заключен i5 в повечето игри се представя по-добре от 8320, та ти си прецени дали да даваш пари за по-скъпо дъно и охладител, като вместо това взимаш по-добра видеокарта в лицето на 760 или 280/X.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо не огледаш хубаво раздела,има доста теми за точно същата сума бюджет.

Разгледах няколко не ми допаднаха особено 

Щом е за клок...:

Обща стойност - 1 217.98 лв. с ДДС
Остават и пари за доставка. Вместо R7 265 може да вземеш PowerColor R9 270X 2GB GDDR5 OC, малко по-добра е. Като за начало може да вземеш само една плочка РАМ и да инвестираш в по-скъпо дъно и/или охладител. Кутията идва с една перка отзад и може да добавиш още една за оптимален въздушен поток. Захранването ще е достатъчно дори и при клок. 
Intel конфигурация за клок за тези пари няма да се получи. Трябва ти ''Z'' дъно и ''K'' процесор като най-евтиния такъв е 430 лв. (i5-4670K)
Но аз лично бих взел GIGABYTE GA-H81M-D3H+i5 4440/4460+GTX 760. Така няма да ти потрябва клок в близките 2-3 години щом ще е за игри.
Заключен i5 в повечето игри се представя по-добре от 8320, та ти си прецени дали да даваш пари за по-скъпо дъно и охладител, като вместо това взимаш по-добра видеокарта в лицето на 760 или 280/X.

Благодаря за бързия отговор!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...