Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте, отдавна не съм си ъпгрейдвал машината и ще съм много благодарен за съвет относно предстоящия ми ъпгрейд (мисля да сменя само дъно, процесор и памет). Първо да ви кажа с какво разполагам в момента: Процесор: AMD Athlon 64 X2 5000+ (2600 MHz) Дъно: Asus M3A78-EH (AMD AM2+/AM2 Platform; Support AMD Phenom™ Quad-Core Processor; Dual-Channel DDR2 1066/800/667/533 ...) RAM: 4GB DDR2 Video (няма да го сменям, но да го спомена): AMD Radeon™ HD 6750 1GB Естествено, трябва да кажа за какво ще използвам новото си PC - програмиране, филми, игри... за почти всичко (важно е и игрите да вървят добре) Парите: процесор+дъно+рам максимум 350лв. (тук не включвам това, че после ще продам старите части) Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...