Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация за игри

Featured Replies

Здравейте,

Решил съм да си купя нов компютър. Разгледах доста от предложените конфигурации във форума от последните 7-8 страници. Ценовия диапазон за цялата компютърна конфигурация ( само компютър без монитор / мишка / клавиатура / тонколонки ) е до 2000 лева. За момента съм се спрял на следните компоненти. Оставя ми да избера само рам памет и видео карта. За рам паметта не съм сигурен кое е по-добре 2х4GB или 1х8GB. Относно видеото не съм сигурен кое е по-добро за игри. Така, че съм отворен за предложения. Единственото условие, което имам е като играя конфигурацията да не е много шумна, тъй като компютъра ще е на около 30-50см от главата. Също така не държа конфигурацията да има опция за клокване тъй като това би я направило по шумна.

INTEL XEON, E3-1231V3 QUAD, 3.40GHz, 8MB, BOX, LGA1150, Haswell Refresh

ASROCK H97M PRO4, H97, DDR III 1600/1333/1066, VGA, DVI, HDMI, LGA1150

SEAGATE 1000GB 7200 64MB SATA III Barracuda, ST1000DM003

SEASONIC Захранване SS-620GB Bronze, 620W

COOLER MASTER N300 Black, USB 3.0, w/o PSU

LG DVD-RW GH24NSB0 DVD RW SATA BLACK       

Крайна цена 918,83 лв.

Благодаря Ви предварително!!!

PS: Не се притеснявайте да споделите и други конфигурации ако смятате че могат да бъдат взети за сходна сума.

Редактирано от MakavelliBG (преглед на промените)

Смени дъното с ASROCK H97 PRO4. 2x4 е по-добре. Дъното разполага с 4 слота, та може да си спокоен. 1x8 се слага, ако дъното има само 2 слота за РАМ памет. За видеокарта GTX 770 или R9 290 Tri-X OC. За оставащите пари се взима по-добра кутия и едно SSD.

• Автор

Здравейте, Благодаря на Нико_ за помощта и съветите които ми даде. Конфигурацията на която се спрях е :   GIGABYTE H97-D3H, H97, DDR III, VGA, DVI, HDMI, M.2 Conector, SATA Express, LGA1150  INTEL XEON, E3-1231V3 QUAD, 3.40GHz, 8MB, BOX, LGA1150, Haswell Refresh  KINGSTON 2 x 4 GB DDR III 1600 HyperX FURY   GIGABYTE 2048M GTX770 N770OC-2GD DDR 5 PCI-E 3.0  FRACTAL DESIGN Core 3000 USB3.0, BLACK, w/o PSU  SEASONIC Захранване SS-620GB Bronze, 620W  LG DVD-RW GH24NSB0 DVD RW SATA BLACK    SEAGATE 1000GB 7200 64MB SATA III Barracuda, ST1000DM003     Въпроса ми е свързан с cabel management-a ако си поръчам от съответния магазин всичките части и ги помоля да ми го сглобят дали ще оправят кабелите? Някой ако има инфо ще съм благодарен да го сподели. Благодаря Ви предварително.

Редактирано от MakavelliBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.