Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

http://nikem-bg.net/magazin.php?search=VIDEOCARD

някой ако може да ми предложи най-доброто до 430лв за GAMING (възможно най-бързото и мощно GPU)

Ако не държиш на нова,може да си вземеш висок клас видео,използвано за копаене на виртуална валута,със остатъчна гаранция Публикувано изображение

Цък  и още доста подобни,разгледай.

Редактирано от home (преглед на промените)

Гледай да има хубаво охлаждане.

Особено, ако е ползвана за копаене.

Вземи 280, има що годе добро охлаждане и ще може да се клокне повече от 270х. Също какви са ти другите части? Захранване? Дъно? Процесор?

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

Ако ще се играе на един монитор 1080р, 2 GB стигат. Виж тази дето я даде helis, http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-R9-280-3G-GD5-OC-W-BO. Има си 3GB  и е по-мощна от другите. Също бих качил рамта на 8GB. 4 е вече малко за новите игри. Може да резнеш дъното на 970а, ама асуско или това http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-970-EXTREME4-AMD970-AM3/description.html.Деже ще можеш да кръстосваш огън с него. (crossfireX)

http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=9|11|0|26624|0|0Но първо си провери размерите на кутията, че за тая куча марка липсва важна спецификация.С останалите пари може да добаваш още една плочка рам!

Пич верно си виж кутията щото картите са гиганти.Офф аз сега видях какво си избрал за кутия :) Ти добре ли си с главата да  си купиш тая кутия за 38 лева ?

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Пич верно си виж кутията щото картите са гиганти.Офф аз сега видях какво си избрал за кутия :) Ти добре ли си с главата да  си купиш тая кутия за 38 лева ?

Пич тази кутия е зверска просто там има една снимка и не се виж нищо ,на мен ми пратиха още пет и е много хубава !

Иначе видеокартата как е ?

Пич тази кутия е зверска просто там има една снимка и не се виж нищо ,на мен ми пратиха още пет и е много хубава !

r9 290x e много добра но е над бюджета :wink12:

r9 290x e много добра но е над бюджета Публикувано изображение

Ако може да събере за нея направо и да я взима

С тоя процесор и с тая кутия къде го пращате с тия видеокарти? Пък и конфигурацията, която е избрал е крайно неб*лансирана......!

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

Пич ама ти сериозно ли?Аз се хващам на бас, че картонената кутията от зимните ми обувки е по-добра тази която си избрал.

По-темата това е картата и да Power Color според всеобщите мнения слагат читави охлаждания.

защо за процесор си избрал 3ядрената печка на амд , един Pentium K ще е много по добър избор от тея печки също кутия за 30 лева няма да е зверска... сам ще се видиш с карта с отворен дизайн ..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.