Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за Smart LED LG, 42" 42LB5800

Препоръчан отговор

Здравейте, интересува ме мнението ви за този телевизор и дали си струва парите. Склонен съм да дам до 700-750лв максимум и си търся максимално доброто за тези пари. В момента гледам, че е намален на 730лв и на пръв поглед като характеристики и големина не изглежда зле, какво е вашето мнение и има ли нещо по-добро за тези пари в момента?

LED Smart TV Philips 40PFH4509, Full HD, 40" (102 cм)   

Променям темата с друг модел, но това вече е наистина като таван на парите. Получа ли положителна оценка за модела се взема. 
Телевизор Smart LED LG, 42" (106 см), Full HD, 42LB5800     

Дано да си струва, защото не мога да отделя повече средства за телевизор, а искам да бъде 40-42 инчов.
Благодаря предварително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е, че за тези пари и предполаган (приблизително) диагонал е почти все едно какво ще вземете!

Въпреки всичко аз бих заложил на този телевизор

+16 лв предполагам не са кой знае какъв проблем, а по моему той е по-добър от предложения в първия Ви пост!

Philips 3-та и 4-та серия не бих препоръчал на никого!

Panasonic-a не е Smart, но дано не те притеснява това.За тези пари по-добре заложи на картината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е, че за тези пари и предполаган (приблизително) диагонал е почти все едно какво ще вземете!

Въпреки всичко аз бих заложил на този телевизор

+16 лв предполагам не са кой знае какъв проблем, а по моему той е по-добър от предложения в първия Ви пост!

Philips 3-та и 4-та серия не бих препоръчал на никого!

Panasonic-a не е Smart, но дано не те притеснява това.За тези пари по-добре заложи на картината.

Благодаря за отговора и предложението. Но все пак предпочитам да е смарт ( нали да сме уж в крак с модата ) за това едитнах темата с друг по-скъп модел, та ако може да дадете мнение и за него. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано да си струва, защото не мога да отделя повече средства за телевизор, а искам да бъде 40-42 инчов.

Благодаря предварително.

Взимай го! Аз имам смарт-тв LG (макар и по-стар модел) и знам за какво иде реч. Определено си е удобство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора и предложението. Но все пак предпочитам да е смарт ( нали да сме уж в крак с модата ) за това едитнах темата с друг по-скъп модел, та ако може да дадете мнение и за него. 

Смарт, та смарт-ок.Бързо ще забравиш за него, но както и да е.Определено LG-то е по-добро от Philips-a, но...Гледам даваш линкове към ЕMAG което ме навява на мисълта, че ще го поръчваш онлайн.Мой съвет е да отидеш на място и след проба да си избереш телевизор!Най-малкото да си направиш теста за изгорели (заседнали) пиксели, а и да видиш защо аджеба един модел е по-добър от друг и с какво!?Най-малкото ако не правиш разлика в качеството на картината между модели няма смисъл да говорим.Тогава вземаш най-евтиното и това е.

Всеки си знае джоба, но ще си позволя да ти предложа този модел на LG - не е кой знае колко по-скъп от предложения от теб, а и е по-добър модел!!!

Не те съветвам да взимаш онлайн.Телевизор се избира на място след оглед!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...