Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Рутер в гаранция ама не съвсем


Препоръчан отговор

Здравейте,

Накратко: закупих Микротик RB951 от ARDES преди три седмици (вече тече четвърта). На третия ден след покупката рутерът нещо блокира и нямаше сигнал на LAN портовете. Направих рекламация и рутерът замина за сервиза във Варна, който е по подръжката. Няколко дни след това, техник от сервиза ми се обади по gsm-a и каза, че рутерът си работи и какви са ми оплакванията. Разговорихме няколко минути и разговорът просто прекъсна и аз останах с впечатлението, че връщането на рутера е предстоящо. Да, ама не! До сега ни вопъл, ни стон. Ходя и ходих до продавачите, защото мисля, че е тяхна работа да се оправят с поддръжката, но резултатът е нулев. Значи платих 150 лв. и вече четвърта седмица срещу тях нищо. Ни рутер, ни дявол. Въпросът е имам ли полезен ход? Мога ли нещо да направя? Вече се замислям дали да не си поискам връщане на парите и разваляне на сделката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако до 30 календарни дни не ти върнат устройството имаш право да искаш ново. А дали ще стане да доплатиш за по скъпо си е договорка с продавача.

В моя случай, понеже за сервиз замина само устройството със захаранващия блок, ми искаха всички останали дунджурии в пакета. И когато ги занесох.. отвориха нова кутия, извадиха само устройството и адаптера, сложиха ги в моята и замениха номера на устройството в гаранционната карта. Това разакарване да взема оригиналната кутия и останалите в комплекта елементи си го обяснявам, че се опитаха да намерят нещо липсващо, за да откажат смяната. Така че ти трябва всичко от опаковката...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато рекламирах Микротика той си беше в оригиналната опаковка плюс захранващия блок (адаптера). Така го получих, така и го върнах. При мен сега има само едни хартии (четири листа). В същност вчера стана точно месец от покупката и в понеделник ще процедирам както е обяснено в горния пост: ще искам нов Микротик!

Благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...