Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова Геймърска Конфигурация

Препоръчан отговор

Здравейте на всички!

Нов съм в този сайт но от това което виждам тук може да се намери отговор за всичко.

Искам да взема настолен компютър на изплащане.

Трябва ми Гейминг конфигурация ще се играят игри от сорта на World of Warcraft, CoD Assassin's Creed и Neverwinter. Мога да си позволя до 100 лв. на месец да давам като вноски. Голям фен съм на Intell core i5 и Nvidia видях, че трябва поне трябва да се напише ако имам някакви предпочитания за някои части :D това са те. Обръщам се към Вас с молба за помощ ако може да се направи една примерна конфигурация за около 800-850 лв. няма нужда от периферия ( клавиатура, мишка, монитор и колони ) Много ще съм благодарен за помоща!

Това е първата тема която правя във форум извинявам ако има нередности :)

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обща стойност - 896.87 лв. с ДДС
Ако се отреже от дъно и вземеш ASUS H81M-K цената става 854 лв. При тоя бюджет на месец ще даваш по около 75-80 лв. та спокойно можеш да си вземеш и I5-4440. Получаваш много тиха, икономична и производителна машина!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързият отговор ! Искам да добавя, че мога да взема от един познат тази видео карта и по добра ли е от тази която си посочил или не? Ето я и нея 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814261055 

Какво мислиш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързият отговор ! Искам да добавя, че мога да взема от един познат тази видео карта и по добра ли е от тази която си посочил или не? Ето я и нея 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814261055 

Какво мислиш ?

Разликата между двете карти е огромна, не ти трябва това "дърто" видео.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря! Наистина и двата отговора бяха много полезни :) ! Имам и още един въпрос. Тъй като ще купувам компютърът на изплащане дали сайтът Никем предлага тази услуга и ако я предлага с кои банки работи и при кои е най-големият шанс за одобрение също така в коя банка ще е най-добре да кандидатствам ? Какво е вашето мнение ? :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да,никем предлагат изкупуване на изплащане.Не мисля,че работят с банка,а по-скоро с кредитна институция.Тоест,ставаш клиент на съответната институция и плащаш на нея.Има си и някои допълнителни ограничаващи условия,но за това трябва да подпиташ внимателно или в никем,или в сайта на кредитната фирма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...