Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTML- Помощ с активирането на Google Adsense акаунт

Uncatchable

Препоръчан отговор

Здравейте, значи нямам почти никакъв опит с програмирането и тем подобни...таа ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.Та проблема ми е следния: получих следното съобщение от Google Adsense ''Молбата Ви премина проверката успешно. Сега трябва да създадете първия си рекламен елемент и да поставите рекламния код на https://www.trader.bg/ , за да активирате изцяло профила си. Имайте предвид, че преди профилът Ви да бъде изцяло активиран, на страниците Ви ще се показват само празни реклами.'' и за да ми потвърдят напълно акаунта трябва да ги изпълня тези две стъпки. Та рекламния елемент го създавам там нали получавам кода, но проблема е че после не знам как да го поставя в сайта на trader.bg..ако някой може да ми помогне..просто..Мерси предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва първо да кажеш къде точно искаш да е разположена рекламата на сайта.

След това обаче нещата стават по-трудни, понеже след като ти се покаже точното местоположение в HTML кода, трябва да си го намериш някъде из скриптовете на сайта, който поне на пръв поглед не ползва готова платформа, а нещо писано специално за случая и съответно ти си единственият с някаква идея кое къде се намира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи за мен няма особено значение къде ще се намира рекламата.Аз искам само да я поставя в сайта, та да ми активират акаунта...та ако може някой по-подробно да ми обясни какво точно да направя ще съм му много благодарен.Бтл мерси за бързия отговор, в един др. форум е пусната същата тема от 3-4 дена и няма никакъв отговор :|

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще е хубаво да хвърлиш едно око на това, относно разположението на рекламите - https://support.google.com/adsense/answer/1282097?hl=en

Ако е само за 1 реклама, най-лесният начин ще е да сложиш генерираният от google код в съдържанието на някоя от страниците (предполага се, че имаш система за управление на съдържанието, а не редактираш на ръка html файлове), стига редактора на съдържание в сайта да позволява вграждане на javascript код.

Вече за вграждане във всичките страници на сайта, трябва да измислиш някакво място, където искаш рекламата да се показва и да видиш html кода в браузъра, след което да намериш това специфично парче от код във файловете, качени на сървъра и да вмъкнеш javascript-a около него.

Примерно, ако искаш да седи между главното меню и съдържанието, трябва в кода на сайта да намериш къде точно приключва тага header и къде започва div с id атрибут page_wrapper (div id="page_wrapper") и да вмъкнеш javascript-a, генериран от google между тях.

Алтернативата е, някой друг, дето разбира да го направи вместо теб.

btw, това си е лично мое мнение, което не е необходимо да се взема под внимание, но в момента сайта изглежда доста сериозно и професионално, и добавянето на подобни реклами ще го направи някак си по-аматьорски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами доколкото четох в Adsense, разбрах че рекламата няма да се вижда...ще е празна или нещо подобно.Btw мога и да променя саѝта, в който трябва да сложа рекламата, мен не ме бърка в кой сайт ще е.Единствено искам да ми активират acc-то...таа аз спеменах, че не разбирам от програмиране и т.н. и сега се чудя какво да правя...а този акаунт ще ми трябва :3 :| идеи..?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...