Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

HTML- Помощ с активирането на Google Adsense акаунт


Uncatchable

Препоръчан отговор


Здравейте, значи нямам почти никакъв опит с програмирането и тем подобни...таа ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.Та проблема ми е следния: получих следното съобщение от Google Adsense ''Молбата Ви премина проверката успешно. Сега трябва да създадете първия си рекламен елемент и да поставите рекламния код на https://www.trader.bg/ , за да активирате изцяло профила си. Имайте предвид, че преди профилът Ви да бъде изцяло активиран, на страниците Ви ще се показват само празни реклами.'' и за да ми потвърдят напълно акаунта трябва да ги изпълня тези две стъпки. Та рекламния елемент го създавам там нали получавам кода, но проблема е че после не знам как да го поставя в сайта на trader.bg..ако някой може да ми помогне..просто..Мерси предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва първо да кажеш къде точно искаш да е разположена рекламата на сайта.

След това обаче нещата стават по-трудни, понеже след като ти се покаже точното местоположение в HTML кода, трябва да си го намериш някъде из скриптовете на сайта, който поне на пръв поглед не ползва готова платформа, а нещо писано специално за случая и съответно ти си единственият с някаква идея кое къде се намира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи за мен няма особено значение къде ще се намира рекламата.Аз искам само да я поставя в сайта, та да ми активират акаунта...та ако може някой по-подробно да ми обясни какво точно да направя ще съм му много благодарен.Бтл мерси за бързия отговор, в един др. форум е пусната същата тема от 3-4 дена и няма никакъв отговор :|

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще е хубаво да хвърлиш едно око на това, относно разположението на рекламите - https://support.google.com/adsense/answer/1282097?hl=en

 

Ако е само за 1 реклама, най-лесният начин ще е да сложиш генерираният от google код в съдържанието на някоя от страниците (предполага се, че имаш система за управление на съдържанието, а не редактираш на ръка html файлове), стига редактора на съдържание в сайта да позволява вграждане на javascript код.

 

Вече за вграждане във всичките страници на сайта, трябва да измислиш някакво място, където искаш рекламата да се показва и да видиш html кода в браузъра, след което да намериш това специфично парче от код във файловете, качени на сървъра и да вмъкнеш javascript-a около него.

 

Примерно, ако искаш да седи между главното меню и съдържанието, трябва в кода на сайта да намериш къде точно приключва тага header и къде започва div с id атрибут page_wrapper (div id="page_wrapper") и да вмъкнеш javascript-a, генериран от google между тях.

 

Алтернативата е, някой друг, дето разбира да го направи вместо теб.

 

 

btw, това си е лично мое мнение, което не е необходимо да се взема под внимание, но в момента сайта изглежда доста сериозно и професионално, и добавянето на подобни реклами ще го направи някак си по-аматьорски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами доколкото четох в Adsense, разбрах че рекламата няма да се вижда...ще е празна или нещо подобно.Btw мога и да променя саѝта, в който трябва да сложа рекламата, мен не ме бърка в кой сайт ще е.Единствено искам да ми активират acc-то...таа аз спеменах, че не разбирам от програмиране и т.н. и сега се чудя какво да правя...а този акаунт ще ми трябва :3 :| идеи..?


Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Lusi2034
      трябва да направя уеб страница за дрехи на <html> <css>☹️☹️
    • от reni999
      Здравейте! Може ли малка помощ с тази задача на php. 
      Напишете скрипт, който по въведено естествено число N търси брой срещания на указана цифра.
      Това е моя код: 
      <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title>Задача №5</title> </head> <body> <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>"> <br><br> Enter the number <input type="text" name="chis"><br><br> Enter the digit <input type="text" name="cif"><br><br> <input type="submit" name="sub" value="GO"> </form> <?php $chis = 0; $cif = 0; //$br=0; if($chis>0){ if($chis%10==$cif) { // $br++; $chis=$chis/10; echo "The number contains $" .round($chis); } }else { echo "times digit $".round($cif); } ?> </body> </html>  
    • от силвия димитрова стефанова
      Здравейте! Може ли да ми помогнете с точка II.6. Това е условието:
      Да се състави клас Страница BookPage Скрити член променливи: Номер на страница‐ число int; Съдържание – низ string; Публични функции: II.1.КОНСТРУКТОРИ – ЕКСПЛИЦИТЕН, ПОДРАЗБИРАЩ СЕ; II.2.ЧЕТЕНЕ/ЗАПИС II.3.ЗА РАЗМЯНА НА СЪДЪРЖАНИЕ НА СТРАНИЦА С ПОДАДЕНАТА КАТО ПАРАМЕТЪР РЕФЕРЕНЦИЯ КЪМ СТРАНИЦА; II.4.OPERATOR == СРАВНЯВА ПО ВСИЧКИ ДАННИ II.5.OPERATOR< ЗА СРАВНЕНИЕ ЗА ПО‐МАЛКО НА ПОДАДЕНИЯ ПАРАМЕТЪР ОБЕКТ С ТЕКУЩИЯ ПО НОМЕР НА СТРАНИЦА II.6.ПРЕОБРАЗУВА / ВРЪЩА НИЗ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛАСА II.7.OPERATOR<<(ИЗВЕЖДА В УКАЗАН ИЗХОДЕН ПОТОК) II.8.OPERATOR>>(ЧЕТЕ ОТ УКАЗАН ВХОДЕН ПОТОК) Направила съм това:
      class BookPage { private: int NumberPage; //номер на страница string Contents; //съдържание public: BookPage(int numberPage, string contents) { NumberPage = numberPage; Contents = contents; } BookPage() { NumberPage = 0; Contents = " "; } const int& getNumberPage()const { return NumberPage; } const string& getContents()const { return Contents; } void setNumberPage(const int& sNumPege) { NumberPage = sNumPege; } void setContents(const string& sContents) { Contents = sContents; } bool operator == (const BookPage& book)const { return this->NumberPage == book.NumberPage, this->Contents == book.Contents; } bool operator < (const BookPage& number) { return this->NumberPage < number.NumberPage; } friend ostream& operator <<(ostream& out, const BookPage& book) { out << book.NumberPage << " " << book.Contents; return out; } friend ifstream& operator >> (ostream& in, BookPage& book) { cin >> book.NumberPage >> book.Contents; return in; } };  
    • от Siseayin
      Здравейте! Имам имам нужда от помощ. Някой добър по английски език може ли да ми помогне? Благодаря предварително!
       






    • от lipetrova
      Здравейте! Ученичка съм в 12 клас и от няколко седмици насам се запознахме с html. Като цяло засега само вмъкваме заглавия, текст, снимки без да ги форматираме много-много.. За днес имам задачата да форматирам заглавие, за да стане двойно подчертано, но не намирам нищо в интернет като помощ. 
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване