Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за конфигурация. Бюджет 1200 лв.

Препоръчан отговор

Здравейте направих си конфигурация  , но не съм сигурен дали кутията пасва с дъното и процесора ако може да ми кажете.Освен това искам да попитам дали това захранване е достътчно за този процесор.

Дъно - ASUS-Z97M-PLUS--1150

Процесор - I7-4770 /3.4G/8MB/BOX/LGA1150

Кутия + Захранване - CM K350 W/600W PSU

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко пасва, ама на заключен процесор не му трябва ''Z'' дъно. Може да минеш с B85/H97 чипсет за 140-150 лв. Захранването за процесора ще е достатъчно, ама ако ще слагаш и видеокарта над 200-250 лв. (без 750/TI) ще трябва отделно качествено захранване. Ако ще слагаш дискретна видеокарта ще е по-добре да вземеш XEON E3-1231V3 вместо i7.

Кажи бюджета и целите на компютъра!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще взимаш външна карта и няма да използваш тази на процесора,препоръчвам ти Xeon+H81M D3H,като за кутия и захранване има по-добри варианти на подобна цена-N200 / N300 с Evga 430W.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравей бюджета ми е между 1100-1200 лв в това не се включва видео карта само : процесор  , дъно , кутия + захранване ,оперативна памет и хард диск.Относно видео картата ще купувам видео карта но след около 2 седмици спрял съм се на тази: PALIT-GTX770-JETSTREAM-4G-D5

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравей бюджета ми е между 1100-1200 лв в това не се включва видео карта само : процесор  , дъно , кутия + захранване ,оперативна памет и хард диск.Относно видео картата ще купувам видео карта но след около 2 седмици спрял съм се на тази: PALIT-GTX770-JETSTREAM-4G-D5

i5-4440 в еМАГ е 293 лв, та може да го вземеш оттам. Ако спестиш от кутия и махнеш ССД-то може да се вземе дъно със Z97 чипсет и i5-4670K. За видеокарта ти препоръчвам PowerColor Radeon R9 290 PCS+VTX3D Radeon R9 290 X-Edition V2, които са по-добри от GTX770 или ако не можеш да отделиш толкова VTX3D Radeon R9 280X Boost Edition, която е равна със 770.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...