Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гейминг компютър до 800-900 лева

Featured Replies

Тъйкато знанията ми до компютрите са ограничени до това да спирам и да си пускам компютъра,искам да попитам ако някой може да предложи хубав билд за тези пари защото в момента съм на един стар лаптоп :

amd Turion II Dual-Core Mobile M520 2.30GHz

Ram 3 GB..

(мисля че разбирате за какво става вапрос).

Просто искам да си взема машина,която да подкарва поне с +30fps игри от сорта на Titanfall

BF3,Max Payne 3,GTA IV и прочие.

Благодаря на всеки който отдели време за да отговори на тази тема :).

Тъйкато знанията ми до компютрите са ограничени до това да спирам и да си пускам компютъра,искам да попитам ако някой може да предложи хубав билд за тези пари защото в момента съм на един стар лаптоп : amd Turion II Dual-Core Mobile M520 2.30GHzRam 3 GB..(мисля че разбирате за какво става вапрос).Просто искам да си взема машина,която да подкарва поне с +30fps игри от сорта на TitanfallBF3,Max Payne 3,GTA IV и прочие.Благодаря на всеки който отдели време за да отговори на тази тема :).

Монитор и периферия ,предполагам влизат в цената?
  • Автор

Монитор и периферия ,предполагам влизат в цената?

Не,става вапрос само за машината.Монитор ще ми бъде осигурен.

• Автор

http://www.pcweek.ua/images/images_np/np115815345485.jpg Philips 170X5 иначе благодаря за предложенията от другите потребители :)

а само да попитам каква е разликата между тази конфигурация която сте ми предложили, с тази която сте предложили на другия колега питащ?(освен в цената ест.)

ASUS H81M-K /1150 I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150 4GB DDR3 1600 A-DATA 1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR PALIT GTX750 STORMX 2G D5 EVGA 430W 80 PLUS 100-W1-0430-KR CM N300 BLACK /USB3 /NO PSU

ASUS H81M-K не е налично и затова предлагам ASUS H81M-C, което е с 1 слот повече. Диска също е различен, но дали ще избереш Seagate или WD не е от особено значение. За памет предпочитам Geil пред A-Data, но отново няма значение коя ще вземеш.

Други разлики няма.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

ASUS H81M-K не е налично и затова предлагам ASUS H81M-C, което е с 1 слот повече. Диска също е различен, но дали ще избереш Seagate или WD не е от особено значение. За памет предпочитам Geil пред A-Data, но отново няма значение коя ще вземеш.

Други разлики няма.

ок мерси много 

• Автор

Други разлики няма.

А само да попитам,монитора си става нали ? (Philips 170x5)

Ръгаш синия кабел на  монитора в синия изход на картата и  ше стане  няма де да иде да не стане :)

• Автор

Ръгаш синия кабел на  монитора в синия изход на картата и  ше стане  няма де да иде да не стане :)

хаха добре мерси :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.