Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон до 300 лв.

Препоръчан отговор

Изискванията ми са телефончето да има дисплей над 4.5 инча, четириядрен процесор и 1 гб рам. Нямам нужда от хубава камера или 2 слота за сим карти.

Изискванията ми са телефончето да има дисплей над 4.5 инча, четириядрен процесор и 1 гб рам. Нямам нужда от хубава камера или 2 слота за сим карти. Другото ми питане е кога ще излиза Android 5.0 на българския пазар?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж моделите на леново и в частност S850, няма го официално в българия, но можеш да си го поръчаш от алиекспрес ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Виж моделите на леново и в частност S850, няма го официално в българия, но можеш да си го поръчаш от алиекспрес ;)

Принципно търся да има и гаранция апарата.Какво ще кажете за prestigio multiphone 5044 duo?

Приемам и други предложения за смартфон до приблизително 300лева.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не бих си купил престижио... но това си е мое мнение... Телефона идва с няква гаранция, но не съм сигурен къде и при какви обстоятелства важи ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В България гаранцията важи, ако си го купиш от сериозен магазин, който го е взел от вносителя.

И няма как да е иначе, в противен случай никой не би се наел да ги продава :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В България гаранцията важи, ако си го купиш от сериозен магазин, който го е взел от вносителя.

И няма как да е иначе, в противен случай никой не би се наел да ги продава :cool:

Добре,предложете ми най-добрият телефо до 300 и някой лев.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-добър не знам кой е но разгледай този модел:

GSmart MIKA M2

http://smartphone.bg/smartphones-prestigio-MultiPhone_8500_DUO-DUOBLACKw

Какво ще кажете за този?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

www.technopolis.bg/b2c/details/578900/P11040101/GSM-aparat-LENOVO-A536-DUAL-BLACK

Ниската резолюция на живо пречи ли?Мисълта ми е как е качеството на екрана?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...