Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация за игри

Препоръчан отговор

Здравеите,ще си сглобявам нова конфигурация,но не знам какви части да подбера точно.Компютъра ще се използва предимно за игри които са по-тежки като:GTA IV,GTA V(когато излезе за компютър,кои знае кога,защото се очакваше да излезе преди месеци :Д).

Имам бюджет над 1500 лв до 1700-1800 лв(пояснявам че в този бюджет влиза само компютъра отделно е монитора,мишката,клавиетурата и слушалките за който също очаквам предложения).

Това е очаквам вашите идеи за прилична конфигурация.Благодаря предварително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как така,в този бюджет е само компютъра,отделно е периферията,пък очаквате и предложения за тях? Как да ви предложим,като не знаем бюджета за тях колко ще е ?

п.п.И какво стана с желанието ви да сглобите конфигурация в края на юли месец?Защо нямаше развитие там?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тогава малко поодложих нещата и след като мина към месец реших да напиша нова тема защото за този месец най-вероятно са излезли нови части.Относно бюджета около монитора,мишката,клавиетурата и слушалките най-много 400-500 лв

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Количка без видео-1137 лв.

Видео r290-620 лв.

Монитор 24" IPS-269 лв.в брошурата е,че им е насран сайта и не ми се рови.Mишка+пад,клавиатура,слушалки на Bloody,имат промоции на няколко неща заедно с намаление.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Количка

ASROCK H97 PRO4 /1150 
XEON E3-1230V3/QUAD/3.3/8M/B0X 
2X4G DDR3 1600G ADATA XPG CL9 
Samsung 120GB SSD 840 EVO SATA 6Gb/s 
GB GTX770 GV-N770OC-2GD 
PSU CM V550S /550W GOLD 
CM DEVASTATOR/UI 
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR 
CM N400 BLACK/USB3 X 2 /NO PSU 

Обща стойност - 1 876.04 лв. с ДДС

Плюс Microlab FC530 126 лв

Плюс DELL 23.8" P2414H  366 лв

Или общо,2369 лв,плюс доставките.Ако ви идва в повече,ще отрежем тук таме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Offtopic: Само едно въпросче, което е жизнено важно за да се разбере дали темата е истинска.

Ти си на 13, от закуски ли ги събра тези пари? :ph34r:  :ph34r:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Offtopic: Само едно въпросче, което е жизнено важно за да се разбере дали темата е истинска.

Ти си на 13, от закуски ли ги събра тези пари? :ph34r:  :ph34r:

Има ли значение от къде са парите?А този въпрос няма нищо общо с темата.Което значи,че вобще няма смисъл да се обаждаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш след време да имаш възможност за клок, предлагам това:

Обща стойност - 2 258.67 лв. с ДДС
''P'' серията на Dell е много добра и не знам какво не ти допадна в монитора. 280X е равна със 770, а 290 е най-добра.
Колонки/слушалки по избор.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@onogondur,благодаря за конфигурацията която измисли само монитора ,който е един от най-предлаганите в българските специализирани форуми,не ми допада

Въпрос на избор....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...