Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволна конфигурация за игри

Препоръчан отговор

Здравейте. Идвам при вас от препоръки на много доволни приятели, на които сте помагали преди. Ще си сглабям компютър и съм подбрал важните компоненти, но вашите коригиращи насоки биха били много полезни.

Спрял съм се на следните (sky.bg):  

Дънна платка - GIGABYTE B85M-D3H, B85, DDR III 1600 / 1333, VGA, DVI, HDMI, LGA1150 - 120 лв

Процесор - INTEL Core i3-4330, 3,50 GHz, 4MB, BOX, LGA1150 - 230 лв

Видео карта - SAPPHIRE 1024M HD7770 DDR5 PCI-E 3.0 / BULK / - 170 лв

Захранване - Power Box ATX-550W - 30 лв

Общо: 550 лв (закръглени цени). Разполагам със 750 лв, като към цената трябва да включим и хубава кутия.

Вече имам DVD-ROM, HDD, RAM, монитор и всички др. компоненти (клавиатура, мишка, слушалки и т.н.).

Спешно ми трябва помощ при избирането на подходяща, надеждна кутия, като нямам притеснения откъм шума.

Най-ме притеснява дали дъното, процесорът и картата са съвместими, и ще съм ви изключително благодарен ако коригирате изборите ми възможно най-оптимално, напр. ако препоръчате по-добра видео карта докъм 200 лв и по-добро дъно докъм 150-170 лв, всичко е приемливо, стига компонентите в крайната сглобка да си комуникират колкото се може по-добре в кутия за 100-150 лв! Възнамерявам да играя Company of Heroes 2, Assassin's Creed-овете, Call of Duty-тата, Battlefield, Watch Dogs, etc.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

CM N300 и отделете повече пари,за по-добро захранване.И какви са ви рам-та,монитора и хард диска?

2x4 GB DDR III 1333,  Монитор Samsung Syncmaster 740N, 1280x1024, 75hz, 250 GB HDD SATA-3

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Количка

Обща стойност - 723.93 лв. с ДДС

Като остават и за доставката парички.Имайте в предвид,че много вероятно ще в отеснее диска след време.

За около 790 лв може да вземете машина с процесор i5 ,и нещата стават съвсем други.Намаляме от захранването,като с тази карта може да се сложи и по-слабо такова.Процесора се поръчва от еМаг,където е 300 лв, с безплатна доставка.И поне няколко години няма да мислите.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз ти предлагам това:

Общо: 738,28 лв. Получаваш по-добро дъно и по-добра видеокарта. Ако смъкнеш на PALIT GTX750 STORMX 2G D5 може да вземеш i5-4440.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...