Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой език да уча сега?

boone18

Препоръчан отговор

Здравейте,

започнах курсовете по C# на Софтуерния университет и миналия ден завърших цикли и решавах изпитни задачи.Но сега виждам че има още много неща които трябва да науча за C#.Но на мен целта ми(поне засега) е да стана уеб разработчик а не c# developer и да започна някаква по-лека работа (понеже съм първокурсник) възможно най-скоро и като натрупам малко опит тогава да премина към другите езици.Но това което ме кара да се двоумя е че в софтуни казват че е необходимо да се знаят от няколко езика по-малко обаче аз не виждам за какво ще ми трябва  например java?Според вас да започвам ли да уча за уеб или да продължа по програмата на софтуни?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...