Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте, искам да си сменя видео картата която е ( АМD Radeon HD 7470 ) с някаква по-мощна която е подходяща за игри и новите игри ще ми вървят добре. ПС ми е : АМD A8-5500 APU Radeon HD Graphics (4CPUs), ~3.2GHz 4,00 GB ram  Операционна система: Windows 7 Ultimate 64 bit Питам Ви, защото не знам за моята дънна платка каква видео карта ще пасне ако въобще има значение от дънната платка.  Ето снимка от дънната платка, но там не пише какъв модел е.. post-352570-0-30034100-1409271600_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ASUS-GTX760 е съпортвана от Nvidia и мисля, че няма да стана за моят компютър

Ахааа, аз не съм разбрал, че е от този Вид компютри.

Успех в търсенето!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо мислиш, че няма да стане на твоя компютър ?

Но, от друга страна имаше нещо че АМД-тата от серията А работят много добре с Радеонски карти....

Не си написал колко пари ти се дават :)

аз съм с това http://www.stealtech.org/video/SAPPHIRE_R9_270X_2G_GD5_OC_VER_id43684/

И съм доволен засега - ама играя само Д3 и то там няма кой знае какво значение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Но, от друга страна имаше нещо че АМД-тата от серията А работят много добре с Радеонски карти....

Не си написал колко пари ти се дават :)

аз съм с това http://www.stealtech.org/video/SAPPHIRE_R9_270X_2G_GD5_OC_VER_id43684/

И съм доволен засега - ама играя само Д3 и то там няма кой знае какво значение

Да кажем до 250 лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова нещо, единствено AMD APU-тата поддържат Hybrid Crossfire, и от там лек прираст на производителност, но това само с конкретни модели видеокарти.

Да кажем до 250 лв.

SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...