Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на интернет доставчик

Препоръчан отговор

Здравейте!

Скоро мисля да сменя доставчика.Причините са много.Имам два въпроса:

1.Понеже съм със доста слаб процесор(Atom d410 и вграденото видео) и когато пусна видео със 720п, почва да лагва.Интересното е, че при клип със геймплей на ЛоЛ няма лаг, но при Battlefield(примерно)има.Въпроса ми е от нета ли е, или просто машинката ми е прекалено слаба.

2.Понеже не съм привърженик на рутери и тем подобни устройства, си карам със кабел.Та трябва ли да се обадя на стария доставчик да си вземе кабела и новия да сложи друг?Просто не знам как става тая работа със смяната.Надявам се да ми помогнете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Тук зависят много неща които не си казал. Видеото свалено ли е, през YouTube ли се гледа...

2. Не би трябвало да си взима кабела, поне във София до сега не съм видял

нито един доставчик да си взима кабелите ако клиент прекрати услугата.

Ако живееш в някое село... знам ли какво ще направи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1.Във Vbox7 в почти всяко видео има лаг.Не забива, просто се усеща как не върви гладко.Други клипове във същия саит пък зареждат по 10тина минути, след това картината става зелена, превърта към средата на видеото и чак тогава тръгва гладко.Във тубата при видео със 480п нямам никъкъв проблем, но пусна ли 720п става невъзможно за гледане(освен на лига).

2.Живея във Перник.Надявам се все пак да не го вземат.Само да попитам трябва ли да отида до офиса им и да им кажа, че прекратявам услугата?Щото и тях много ги интересува де :D Отново искам да кажа, че хич ме няма в тая среда и се надявам да ми обясните по-подробнo :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...