Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте,

от 2 години имам един проблем и се чудя как да го оправя ! Проблема не е в компютъра а в интернета постоянно ми прекъсва ! Значи аз игра майнкрафт във сървъри от 2 мин и ме изхвърля а пък рутера е до мен ! А като играя фейсбук игри постоянно ми пише да рестартирам играта защото интернет връзката е прекъснала ! Не само аз имам тоя проблем ! Моята братовчедка идва с чисто нов лаптоп от село  идва ,свързва се към моя рутер и тя като започне да играе цс постоянно я изхвърля ! А и като гледам клипове на 2 секунда ми прекъсва и като изкам да изтегля нещо почва да се тегли с 3мб и после спада до 100кб и времето за изтегляне се удължава ! Но нищо не показва отдоло за мрежите нито удивителен знак нито нищо ! Ъпдейтнах драйверите и си викам дали така ще стане но не стана !  Аз не сам само на рутер аз съм на рутер и модем !

Модем - ARRIS

Рутер - TP-LINK - TL-WR740N

Видео - Тук

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

от 2 години имам един проблем и се чудя как да го оправя ! Проблема не е в компютъра а в интернета постоянно ми прекъсва ! Значи аз игра майнкрафт във сървъри от 2 мин и ме изхвърля а пък рутера е до мен ! А като играя фейсбук игри постоянно ми пише да рестартирам играта защото интернет връзката е прекъснала ! Не само аз имам тоя проблем ! Моята братовчедка идва с чисто нов лаптоп от село  идва ,свързва се към моя рутер и тя като започне да играе цс постоянно я изхвърля ! А и като гледам клипове на 2 секунда ми прекъсва и като изкам да изтегля нещо почва да се тегли с 3мб и после спада до 100кб и времето за изтегляне се удължава ! Но нищо не показва отдоло за мрежите нито удивителен знак нито нищо ! Ъпдейтнах драйверите и си викам дали така ще стане но не стана !  Аз не сам само на рутер аз съм на рутер и модем !

Модем - ARRIS

Рутер - TP-LINK - TL-WR740N

Видео - Тук

От 2 години? Учуден съм. А интернет доставчика Ви какво каза по въпроса, когато Ви посети и провери връзката Ви?

Трябва да се проверят каналите, наситеността на wifi връзки в района Ви и др.

Може и бейбифон-а на съседското бебе да ви създава проблем с wifi свързаността.

Да обобщя - никъде не сте описали да сте сменяли канали и криптации на рутера, за това предлагам да пробвате първо с тях.

пс. Извън темата. Удивителният знак обикновенно се използва в края на изречението за да изрази възклицание или удивление. Та в този ред на мисли, доста възклицателно удивителен пост сте създали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами проблема е следния ! Преди 2 години чичо реши да разширява къщата и като почнаха да копаят интернета ми изведнъж спря . След 2-3 часа дойде ама като влязах във Майнкрафт сървари то ме изхвърляше . А и не съм викал интернет достафчика, или пък да съм сменял каналите, защото не прекъсваше чак толкова много ! Но сега, като се върнах от село гледам сменят тапетите сядам на кома не мога да вляза в сървари на майнкрафт . Дори и братовчетка ми Виктория се оплаквала че нета и се губи тука не могла да играе цс и за това ви питам вас как мога да си го оправя ?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така де. Нали ти отговорих.

Първа точка - питаш доставчика има проблеми към твоето ip или трасе.

Точка втора - питаш доставчика, могат ли да съдействат за пренастройване на рутера, защото имаш такива и такива проблеми.

Трета точка - ако с втората точка нищо не е станало, се взимаш в ръце и проверяваш сам рутерите около теб на кой канал са и настройваш рутера си на най-незаетият такъв.

Четвърта точка - ако никоя от точките до тук не е помогнала - сменяш и криптацията, което едва ли е проблем, но се е случвало.

За парола ти препоръчвам да е само от цифри. Когато е смесена паролата има устройства, които не работят добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко тук

https://www.kaldata.com/forums/topic/231557-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-wi-fi-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82/?p=2935631

публикувах отговор и предполагам проблема ти идва от избрания канал,

ако и това не помага, възможно е да има наблизо някой електроуред, който да създава смущения,

на комшията микровълновата прави чудеса

докато работи при него няма никаква връзка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...