Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за тази конфигуация?

Препоръчан отговор

Здравейте, не мисля да я купувам, просто искам да попитам какво мислите за тази конфигурация:

Motherboard: ASRock 970 PRO3 R2.0, Socket AM3+

CPU: AMD FX X4 4350, 4300MHz, 12MB, socket AM3+

RAM: Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB), DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, XMP

GPU: Ati Radeon HD5870 GDDR5, 1024MB, 256 bit

PSU: Corsair CP-9020015 750W, ATX2.3

Case: DeLux ME879

Въпросът ми е следния: Добре ли съм подбрал частите, имате ли някакви съвети или препоръки (ще се радвам да ги чуя или в случая прочета).

Поздрави :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

AMD FX X6 6350 цената на този етап е същата а видео картата втора ръка от OLX не бих взел лично аз по добре нещо ново с гаранция с всичко.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Относно картата втора ръка и аз избягвам да вземам, но гледам, че за Бургас може да се пробва. Иначе другите части добре ли са подбрани?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за какво ви е този 750W захранващ блок ?

Не ми харесва конфигурацията по този начин. За тези парчики сe взима FX-6300/6350 в комбинация с HD7770. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за какво ви е този 750W захранващ блок ?

Не ми харесва конфигурацията по този начин. За тези парчики сe взима FX-6300/6350 в комбинация с HD7770. 

За процесора ми светна още от отговора helis. Като ги сравня двете карти като че ли нямат кой знае каква разлика както на характеристики, така и на цена. А захранването е повечко ватове за бъдещ ъпгрейд.

Сега се сетих за още нещо. Можете ли да ме светнете малко за захранванията,, кои марки са по-добри да кажем в съотношение цена-качество?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За процесора ми светна още от отговора helis. Като ги сравня двете карти като че ли нямат кой знае каква разлика както на характеристики, така и на цена. А захранването е повечко ватове за бъдещ ъпгрейд.

Сега се сетих за още нещо. Можете ли да ме светнете малко за захранванията,, кои марки са по-добри да кажем в съотношение цена-качество?

Да така е, но сега нямате парите нужни за тези разсъждения. Бъдещ ъпгрейд но с едни 60лв. спестени от него може да вложите във видеокартата или пък по-добър процесор сега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като се замисля, прав си. А да кажем за процесора който предложи helis AMD FX X6 6350 заедно с HD5870 и другите части, какво захранване може да се вземе?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като се замисля, прав си. А да кажем за процесора който предложи helis AMD FX X6 6350 заедно с HD5870 и другите части, какво захранване може да се вземе?

PSU-FORTRON-RIDER-550-BRONZE

Това е предостатъчно, спестяват се 60 левчета от захранване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...