Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

mysql_query Имам проблем "не съм много запознат"


fagida

Препоръчан отговор


<?php
if(isset($_POST['submit']))
{
$code = trim($_POST['code']);
$username = htmlspecialchars(addslashes(trim($_POST['user'])));
 
if(mobio_checkcode($servID, $code, 0) == 1) {
if($username==NULL )
{
print "<div class='msg_error'>Моля въведете ника ви в играта и вашия email!</div>";
print '<meta http-equiv="refresh" content="2; url=index.php">';
}else{
 $check = mysql_query("SELECT * FROM `dp_players` WHERE player='".$username."'") or die (mysql_error());
 if(mysql_num_rows($check) >0)
 {
 print "<div class='msg_error'>Вече има играч с такъв ник!</div>";
     print '<meta http-equiv="refresh" content="2; url=index.php">';
 }else{
  mysql_query("INSERT INTO `dp_players` ('".$username."', `balance`) VALUES ('".$username."', '".$point."')");
  print "<div id='form-send'><center><h3>Заявката Ви е успешно изпратена.</h3>
  <p>".$success."</p></center>";
  print '<meta http-equiv="refresh" content="2; url=index.php">';
 }
}
}else{
print "<div class='msg_error'>".$expire."</div>";
print '<meta http-equiv="refresh" content="2; url=index.php">';
}
}
?>
 
 
Като цяло целта ми е да стане така че някой когато му се потвърди смс-а да му даде съответно точките 
 
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  mysql_query("INSERT INTO `dp_players` (`username`, `balance`) VALUES ('".$username."', '".$point."')");

Не знам как ти е структурирана таблицата, но едва ли имаш колона за всеки потребител. И също спри да ползваш mysql. Ползвай mysqli

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

  mysql_query("INSERT INTO `dp_players` (`username`, `balance`) VALUES ('".$username."', '".$point."')");

Не знам как ти е структурирана таблицата, но едва ли имаш колона за всеки потребител. И също спри да ползваш mysql. Ползвай mysqli

  • В крайна сметка стана това                if(isset($_POST['choices']) && !empty($_POST['choices'])){
  •         if($_POST['choices'] == '1'){
  • if(mobio_checkcode($servid1, $code) == 1) {
  • $insert_credits1 = $mysqli->query("UPDATE `dp_players` SET `balance` = `balance` + $credits1 WHERE `player` = '$logged[username]'");
  • $insert_log1 = $mysqli->query("INSERT INTO `logs` (username, time, type) VALUES ('$logged[username]', $timehook, '1')");
  •                 echo "<div class=\"message success\"><p>Беше ви добавен $credits1 кредит.</p></div>";
  •         }else{
  •                 echo "<div class=\"message errormsg\"><p>Грешен SMS код за достъп.</p></div>";
  •         }
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване